Laatste dag

Door Familie Kuhlmann - A long time ago USA-trip 2010 


Vanuit het Hilton nog even een kort verslagje over onze allerlaatste dag. Even terugkomend op de camping waar we gisteren zaten, ondanks dat deze in Los Angeles lag was het een ruime en mooie camping. We vonden het jammer dat we hier maar kort verbleven.

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om de laatste spullen in te pakken en de camper terug te brengen naar de camperverhuurder. We kwamen er ruim op tijd aan en alles was snel afgehandeld. Helaas ging de shuttle die ons terug zou brengen naar het Hilton pas half 12. We moesten dus dik 1,5 uur wachten. Een beetje in het zonnetje gezeten en om kwart over 12 waren we in het Hilton. Daarna om 13 uur in de huurauto gestapt die voor ons klaar stond in de parkeergarage van het Hilton.

Als eerste zijn we naar de Hollywood Boulevard gereden.  Natuurlijk gezocht naar het bekende Hollywood Sign, over de Hollywood Walk of Fame gelopen en het Mann’s Chinese Theatre gezien. Wat zeker niet mocht ontbreken was een kijkje nemen bij de “rich and famous” in Beverly Hills. Veel mooie huizen gespot en dure auto’s gezien(die auto’s konden Melissa en Claudia niet zo veel boeien).  We hebben ook nog even onze ogen uitgekeken op de Rodeo Drive, de peperdure winkelstraat van Beverly Hills. Daarna zijn we doorgereden naar Santa Monica, ons inmiddels bekend, om een lekker hapje te eten. Na het eten nog even Third Street Promenade doorgelopen waar het inmiddels schemerig en erg gezellig was geworden.


Mann's Chinese Theatre
Éen van de luxe winkels op Rodeo Drive


Gezellige avond op Third Street Promenade in Santa Monica

Well folks, this was all!

We zijn aan het einde gekomen van een bijzondere rondreis door West USA. We hebben zoveel gezien, gehoord en meegemaakt dat het lijkt of we vele weken weg zijn geweest. Al deze indrukken zullen we ’s rustig gaan verwerken, om te beginnen tijdens onze vlucht terug naar Nederland die zo’n 10 uur en 15 minuten gaat duren. Het was leuk om dit verslag bij te houden en het was nog leuker om al jullie reacties te ontvangen. We zien jullie snel weer!

Jan Pieter, Tim, Melissa & Claudia

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!