dag 2; Los Angeles

Door familie Goeree - A long time ago prachtig weer, warm.
In het hotel lekker ontbeten, daarna met de auto richting Hollywood.
Parkeerplaats gezocht en gaan lopen over de "Walk of fame ". we werden al snel aangesproken of we een tour langs de bezienswaardigheden wilden maken in een openbus of open auto. we gingen met een hop-on-hop-off bus mee, die nergens stopte om mensen in of uit te laten! de gids was (natuurlijk) een werkloze acteur. Hollywood en Beverly Hills vielen een beetje tegen. Tussen de mooie huizen en gebouwen was het rommelig en stonden krotten. Rodeo Drive was voor de liefhebbers wel leuk met alle dure merken.
Na de tour wat gegeten, nog even rondgelopen over de "walk of fame" en de auto opgezocht. Naar Venice Beach gerenden, wat nog best een eind was. LA is natuurlijk een enorm grote stad.
Even met de voeten in zee geweest, een eindje over het strand gelopen, gekeken bij de stunt-skateboarders en toen over de hippie-achtige boulevard gelopen. Daar een milkshake gedronken en rustig aan terug naar de auto gelopen. Op de terugweg naar het hotel was het druk op de weg. Het viel niet mee om van rijbaan te veranderen, maar we kwamen heelhuids aan.
Buiten bij het zwembad van het hotel wat gedronken, daarna wat opgefrist en een eetadresje gezocht. We kwamen bij een "Denny's" terecht. Het eten was lekker, maar vet en de drankjes enorm. Er mag geen alcohol geschonken worden, dus het bleef bij soda en water.
In de bar van het hotekl nog wat gedronken tot die al vroeg sloot. Kon ook geen kwaad, morgen een lange dag voor de boeg!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan