16-07-2010 Camper op halen - naar Yosemite NP

Door Familie Visser - A long time ago

Met de laptop op een picnic tafel op de camping! Wat wil een mens nog meer.....
Vanmorgen vroeg uit de veren, omdat we op tijd bij het punt moesten zijn waar de Road Bear Shuttle zou komen. Met een ritje van een klein half uur werden we keurig afgeleverd bij de verhuurder Road Bear.

Na een uitgebreide instructie en allerlei waarschuwingen (we zijn tenslotte in Amerika), konden we eindelijk 'onze' camper gaan inpakken. Inderdaad, een joekel van een apparaat. En groot!  Nou ja, voor een camper dan. En met een magnetron, oven, warm water, airco, tv, dvd-speler etcetera is camperen op deze manier ook geen kreperen te noemen.

Bekjk hier onder maar eens de buitenkant van onze reisgenoot.


Bij het wegrijden goed uitkijken want ja, het is wel een apparaat van bijna 9 meter! We hebben eerst maar even flink wat eten en drinken ingeslagen bij een megasuper. Vervolgens de TomTom van Dick ingesteld op de camping in Groveland, op de route naar Yosemite Park. De weg ging de eerste kilometers vrij makkelijk, vier rijen dik etc. Daarna nog wel een tijdje in de file gestaan. Maar uiteindelijk kwamen we in de mountains terecht. De camper had er best moeite mee om boven te komen.

Hieronder zie je Riemke achter het stuur van de camper.


Rond zes uur reden we de camping Yosemite Pines RV Park op. Achteruit de camper neergezet, de jongens gingen zwemmen in het niet al te grote, maar wel lekker afkoelende zwembad. Want warm was het wel vandaag! Maar aangezien we op weg gaan naar Las Vegas, waar het dik over de 40 graden is, moeten we daar maar vast aan wennen!

Nu nog lekker genieten van een zwoele zomeravond, en een biertje!
Morgen dwars door het nationale park.
Vanaf morgen zijn we hopelijk ook mobiel bereikbaar. Dat horen jullie dan wel van ons.


Voor de skypers onder ons, morgenvroeg om ca. 09.00 uur gaan we het eens proberen. In Nederland is het dan 18.00 uur! Dus wie weet tot morgen!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!