17-07-2010 Naar Mono Lake

Door Familie Visser - 20-06-2010 16:07

Zaterdag 17 juli. Een mooie reis  voor de boeg, dwars door het Yosemite National Park. Maar eerst goed wakker worden van onze eerste nacht in de camper. Het echte campingevoel kwam weer boven. De camping lag in de mooie bossen bij Groveland, aan de westkant van het park. Heerlijk zwembad er bij,  Jochem en Casper lagen er binnen twee tellen in. Dat is trouwens wel makkelijk met een camper: binnen een tel heb je de wagen staan, en klaar is kees. Enkel nog de stroom en het water aansluiten, maar voor de rest niet. Top!



Het ontbijt bestond uit brood en eigen gemaakte pancakes. Ja, we zijn in Amerika, dus ’s lands eer…… Vol goede moed de brommer aangetrapt en dwars door het Yosemite-park gereden. Wat een mooi park. Veel afwisseling, veel groen, veel bomen, maar zeer indrukwekkend.

Dat waren ook de bomen, die zo groot, dik en hoog zijn. Tsja, je moet ze gezien hebben anders geloof je het niet. De seqoia’s waren de pittige wandeling in de strengende hitte zeker waard.



Uiteindelijk zijn we aangekomen op Mono Vista RV Park in het gehucht Lee Vining, ten oosten van het Y-park en vlakbij het Mono Lake.  Wederom een prachtige plek, prima camping en de paar druppeltjes water waren heel verkoelend. Welterusten na een indrukwekkende nacht.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan