18-07-2010 Naar Las Vegas

Door Familie Visser op 20-06-10 16:08

Zondag 18 juli. Time to go to Vegas. Onze langste tocht van ruim 450 km. Maar het rijden en zitten in een camper is toch anders dan in de auto. Want zeg nu zelf, al rijdend even wat drinken uit de koelkast halen, samen een kaartje leggen of de laptop aanslingeren….. Het kan allemaal in het heerlijke Road Bear voertuigje.

Eerst zijn we vertrokken naar de zuidkant van het Mono Lake, om de zgn. tufa’s te bekijken. Een soort stalagnieten, ontstaan in de loop der jaren onder water. Indrukwekkend schouwspel.

Na al dit mooie natuurgeweld, kwam er weer een bijzonderheid. De woestijn op weg naar Las Vegas. Kaarsrechte wegen, weinig volk op straat, bloedheet, aan beide zijden hoge bergen; tegen een uurtje of zes ’s avonds hadden we Las Vegas bereikt. Riemke leidde ons bekwaam over de 8-baans snelweg midden door Las Vegas naar het RV park van Sam’s Town. Een gokpaleis aan de zuidkant van Las Vegas. En de thermometer nog niet gezien, maar een graad of 40 is het wel overdag. En ’s avonds koelt het lekker af naar 35 graden.
Wat gegeten en de eerste 2 dollar vergokt, vallen we rond 23.00 uur in bed.


Morgen de stad bekijken, Down Town en The Strip voor de kenners. Wellicht nog de terugreis verdienen, een show bekijken, naar Hooters, al glitter en glamour van Las Vegas op snuiven. Daarover binnenkort meer.

Voor de skypers onder ons: maandag 19 juli gaan we het weer proberen. Rond 9 uur onze tijd, 18.00 uur jullie tijd zullen we online zijn. Geen gratis internet hier, maar ja…….. Wellicht tot morgen!

De email proberen we ook regelmatig te lezen: tjeerdvisser@home.nl

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting!
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden