18-07-2010 Naar Las Vegas

Door Familie Visser - A long time ago

Zondag 18 juli. Time to go to Vegas. Onze langste tocht van ruim 450 km. Maar het rijden en zitten in een camper is toch anders dan in de auto. Want zeg nu zelf, al rijdend even wat drinken uit de koelkast halen, samen een kaartje leggen of de laptop aanslingeren….. Het kan allemaal in het heerlijke Road Bear voertuigje.

Eerst zijn we vertrokken naar de zuidkant van het Mono Lake, om de zgn. tufa’s te bekijken. Een soort stalagnieten, ontstaan in de loop der jaren onder water. Indrukwekkend schouwspel.

Na al dit mooie natuurgeweld, kwam er weer een bijzonderheid. De woestijn op weg naar Las Vegas. Kaarsrechte wegen, weinig volk op straat, bloedheet, aan beide zijden hoge bergen; tegen een uurtje of zes ’s avonds hadden we Las Vegas bereikt. Riemke leidde ons bekwaam over de 8-baans snelweg midden door Las Vegas naar het RV park van Sam’s Town. Een gokpaleis aan de zuidkant van Las Vegas. En de thermometer nog niet gezien, maar een graad of 40 is het wel overdag. En ’s avonds koelt het lekker af naar 35 graden.
Wat gegeten en de eerste 2 dollar vergokt, vallen we rond 23.00 uur in bed.


Morgen de stad bekijken, Down Town en The Strip voor de kenners. Wellicht nog de terugreis verdienen, een show bekijken, naar Hooters, al glitter en glamour van Las Vegas op snuiven. Daarover binnenkort meer.

Voor de skypers onder ons: maandag 19 juli gaan we het weer proberen. Rond 9 uur onze tijd, 18.00 uur jullie tijd zullen we online zijn. Geen gratis internet hier, maar ja…….. Wellicht tot morgen!

De email proberen we ook regelmatig te lezen: tjeerdvisser@home.nl

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!