19-07-2010 Verblijf in Las Vegas

Door Familie Visser op 20-06-10 16:08

Vandaag zijn we wakker geworden in de stad van the money, Las Vegas. Het kampeerterrein is eigenlijk niet meer dan een parkeerplaats, maar wat wel top is, is het zwembad(je) met whirlpool.Heerlijk om even af te koelen van de ruim 40 (denk wel 45) graden. Het water is ook niet al te koud, maar je hebt het idee dat je afkoelt. ’s Nachts draait de airco van de camper volop, hetgeen vooral Casper minder vindt. Die slaapt namelijk op de bedbank, er vlak onder. Jochem slaapt boven de voorstoelen, en de oude lui slapen op het vaste bed achter.  Ook ’s avonds lijkt het op Las Vegas niet afkoelt, de thermometer geeft nog steeds 100 gr Fahrenheit aan (circa 37 graden).

 

Na een uitstekend, maar wel Amerikaans, ontbijtbuffet in Sam’s Town doen we eerst nog even kalm aan. Begin van de middag maken we graag gebruik van de shuttle van Sam’s Town, die ons in een krap half uur naar The Strip brengt. The Strip is wat ze noemen het nieuwe gedeelte van Las Vegas. Wel het gedeelte waar de meest mooie casino’s cq hotels staan. Zo hebben we Circus Circus van binnen bekeken, evenals Riviera, Bellagio, MGM Grand, Treasury Island, Caesers Palace, The Venetian, Monte Carlo, Harrah’s, …….De een nog mooier en duurder dan de ander.Het gokken is helaas niet aan ons besteed, het kost al meer dan genoeg hier, hahaha. De jongens worden om de haverklap weggestuurd, omdat ze nog geen 21 zijn. En een biertje bestellen is er voor Jochem al helemaal niet bij! Raar land, waar je wel met 16 jaar mag autorijden, maar een enkel biertje….. Wat wel mag, is met een van de beroemde danseressen op de foto!

De avond valt in Las Vegas, en dan zie de glitter en glamour nog meer dan overdag.Moe maar voldaan komen we rond half elf ’s avonds uitgeput weer op de parkeerplaats, oh nee, camperplek aan. De tweede zeer zwoele nacht kan beginnen……

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting!
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden