22-07-2010 Verblijf in Bryce Canyon

Door Familie Visser op 20-06-10 16:09 Live a good, honorable life. Then when you get older and think back, you’ll enjoy it a second time.

Een oud cowboy-gezegde, waar we vandaag dan ook maar aangedacht hebben. We hebben nl. niet veel gedaan vandaag. Eens een echte campingdag. zoals we elk jaar in een heerlijke Zuid-Europees land gewend waren.

Lekker zonder de airco aan geslapen, waarbij het zelfs zo fris werd dat er dekbedden tevoorschijn gehaald moesten worden. Na het ontbijt heerlijk rustig aan gedaan op de prachtige camping/hotel Ruby's Inn in Bryce Canyon. Het was wederom prachtig weer, dus zijn we maar lekker lui naar het zwembad gegaan.Heerlijk ontspannen een van de vele bladen gelezen die we meegenomen hebben. Jochem en Casper maakten het zwembad onveilig met de onvermijdelijke hier gekochte voetbal. Beetje gebabbeld met een van de vele Nederlanders die we op onze reis tegenkomen. Naast Hagenezen komen we ook mensen tegen uit bijv. Emmeloord. terwijl we in Las Vegas bij het eten naast vakantiegangers kwamen te zitten uit jawel Zuidwolde en Hoogeveen.

Na het avondeten snel naar de andere kant van de weg gegaan, waar een oude Amerikaanse traditie stond te beginnen. Een rodeo met cowboys, stieren e.d. Casper verheugde zich al op een ritje op een stier, maar helaas...... Het was echt gaaf om te zien, hoewel het natuurlijk wat commercieel is. Maar ja, het is tenslotte Amerika niet waar?Zo rond de klok van tienen de camper maar weer opgezocht. De reis morgen begint vroeg, een tocht met een shuttle naar de Bryce Canyon. Na terugkomst gaan we door naar de volgende locatie, Page bij Lake Powell.

Het kampvuur knettert nog lekker, de fles witte wijn is bijna leeg, de camping komt tot rust, de nacht valt in Bryce Canyon...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden