28-07-2010 Van Lake Havesu naar Chino, LA

Door Familie Visser - A long time ago

Vandaag is het dan zover, wij gaan met onze nieuwe vrienden Robert, Todd en Lonney met hun boot varen op Lake Havesu. Zij hebben ons uitgenodigd voor deze boottrip, want…je moet op Lake Havesu gevaren hebben. Nu weten wij waarom!  De boot moest van de camping naar het meer vervoerd worden. Aangezien er niet voldoende plaats in de auto was, zaten de jongens al in de boot vanaf de camping.
De boot vloog over het water, we kwamen in een soort baai terecht, met zo ongelooflijk helder water. Paradijselijk mooi!  Lonney liet de jongens weten dat zij altijd van een rots afsprong. Dat wilden de jongens natuurlijk ook graag. Lonney, Tjeerd, Robert, Jochem en Casper sprongen verschillende keren van de rots in het water. Gelukkig zonder ongelukken....Daarna voeren wij door naar de London Bridge; deze brug is daadwerkelijk vanuit London naar Lake Havesu vervoerd. Aan de ene kant van de brug waren de cijfertjes nog zichtbaar, want de brug is als een bouwpakket daar in elkaar gezet.Daarna voeren wij weer richting camping, want tja… wij moesten onze reis vervolgen richting Chino (5 uur rijden). Ook Robert keerde huiswaarts. Hij blijkt slechts zo’n 10 mijl van tante Nellie af te wonen.

Rond 18.30 uur kwamen wij op de camping aan. Deze was gelegen in een mooi, groen park. Prachtig ruim opgezet aan een groot meer. ’s Avonds hebben we voor het eerst gebarbecued in de USA. De zaklamp moest gebruikt worden, want voordat wij konden barbecueën, was het al donker.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!