30-07-2010 Verblijf in Los Angeles

Door Familie Visser - A long time ago

Dag nummer 18 van de reis. We zijn sinds gisteren op een RV-park in het noord-westen van LA en hebben vandaag een trip naar de Universal Studio’s voor de boeg. Maar dat verandert als snel, wanneer we enige lekkage ontdekken aan de zijkant van onze camper. Het blijkt dat wanneer we water in het keukentje gebruiken, dat het aan de zijkant van achter naar voor begint te druppen. Geen goede zaak. Dus maar even contact opgenomen met de verhuurder Road Bear. En ja, ze komen niet naar je toe, dus moeten we eerst naar voor reparatie naar hen toe. Gelukkig zitten ze ook in Los Angeles en na 20 minuten rijden komen we aan bij Road Bear. Na bijna twee uur wachten is het lek gedicht (letterlijk), en kunnen we naar de studio’s.

Ook dat is maar een klein half uurtje rijden, dus rond het middaguur komen we aan bij Universal City. We zijn niet de enigen die vandaag uitgekozen hebben, al gauw stroomt het park vol.

Nadat we eerst griezelend door het House of Horror gegaan zijn, besluiten we de tocht door het park te doen. De Movie Tour met onder andere Jaws, CSI, King Kong, en vele andere bekende locaties en filmsets. Mooi om te zien, maar wel een uurtje in de rij staan voordat je wat kunt zien.Daarna gaan de jongens, en soms paps en mams ook, nog naar diverse andere shows. Heel bijzonder zijn de 3D shows van Shrek en Terminator. Maar ook de Special Effects of de Simpson-achtbaan zijn zeker een bezoek waard.

Zo rond 9 uur ’s avonds hebben we het wel een beetje gehad, het wordt tijd om wat te gaan eten. Met de buik vol met geweldig Amerikaans eten rollen we tegen half elf de camping binnen.  Een heerlijke dag gehad in de Universal Studio’s.Nog even de weblog bijwerken voor het thuisfront en dan naar bed.

Morgen wacht een ander deel van Hollywood, met o.a. de Walk of Fame. Eens kijken of we er ook tussen staan…….

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!