03-08-2010 Verblijf in Marina (Monterey)

Door Familie Visser - A long time ago

Vandaag doen we lekker rustig aan. Helaas valt het weer tegen, het is erg fris (we schatten dat het zo'n 17 graden is). De dag lekker bakken aan het strand valt dus in het water.

Voor de laatste keer draai ik een was in Amerika. De faciliteiten hiervoor op campings zijn geweldig. Hoewel wij zaterdag 'pas' thuis komen, merken we dat we zo langzamerhand ons gaan voorbereiden op onze terugreis.

Na de middag gaan Tjeerd en ik een strandwandeling maken. De jongens hebben geen zin om mee te gaan, die 'chillen' wel wat in de camper. Het stand is op zo'n 500 meter afstand van de camping. De weg er naar toe is mooi, er groeien prachtige vetplanten in de duinen.Het strand is erg smal. Wij lopen een stuk langs het strand en turen de zee op. Hier zijn volgens de informatie walvissen te zien. Hoe goed we ook kijken, wij zien ze niet. Vast op vakantie!Tjeerd gaat toch nog even lekker aan het strand liggen, ook al is het met 2 truien en een vest aan. Hij tuurt de zee op. Waves (golven) genoeg, maar geen whale (walvis) te zien....

Wij besluiten na de strandwandeling nog even wat verder te lopen. We zien een Wal-Mart in de verte. Altijd leuk om even rond te struinen. Hier halen we een paar boodschappen.In de Amerikaanse supermarkten is alles groot. Zie de koelwand aan de rechterkant. Er is niet 1 gangpad met deze kasten, nee... zeker 3 gangpaden met alleen maar koel- en vrieskasten. Keuze genoeg dus.

Daarna lopen we naar de camping terug. We zijn ruim 3 uur op pad geweest. De jongens 'chillen' nog steeds in de camper. Zij hebben duidelijk geen zin vandaag iets te ondernemen. Geeft niets, zij hebben, net als wij, de afgelopen weken al zo veel meegemaakt. Een dagje relaxen is heerlijk.Casper komt zijn bed alleen uit om even wat avondeten naar binnen te slaan en daarna een douche te nemen.

Na het avondeten beginnen Tjeerd en ik voorzichtig aan al kleren in de koffers te pakken. Morgen gaan we nl. naar Gillroy naar een enorme outlet en vervolgens naar de laatste camping in Morgan Hill. Wij schatten in dat wij morgenavond niet zo'n zin meer hebben (na een dag winkelen) om alles in te pakken en schoon te maken. Donderdagochtend moeten wij nl. uiterlijk om 10.00 uur al bij Road Bear zijn om de camper in te leveren. Het eind van de vakantie komt in zicht, jammer... het is fantastisch hier. Aan de andere kant is het ook fijn onze familie en vrienden weer te zien na zo'n lange tijd.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!