04-08-2010 Van Marina (Montery) naar Morgan Hill

Door Familie Visser - A long time ago

De laatste echte dag met de camper is aangebroken. Na een goede, maar koude nacht op het RV-park van Marina, vertrekken we rond 10.00 uur richting San Francisco. Jammer van het weer in deze mooie bladplaats. De camping was prima, al hoewel we wel wat dicht tegen de Freeway 101 zaten. Maar zoals op bijna alle plaatsen, heeft iedereen zijn eigen plek. Met BBQ en picknicktafel. Hieronder ons plekje.
 


Ook nog maar even een plaatje van een van onze buren. Tsja.... big, bigger, biggest! This is Amerika!Eind doel is de plaats Morgan Hill, maar er is een tussenstop gepland in Gilroy. Daar is een soort Bavaria-stad, pak en beet 145 winkeltjes met zowat alle grote merken. We beginnen eerst maar eens met een echte Starbucks Coffee. Daar hadden we veel over gehoord, en inderdaad, heerlijke koffie. Vooral de handgemaakte cappucino is heerlijk, al hoewel de cappu van Haagwinde 18 er zeker ook mag zijn. De koffie wordt ons aangeboden door ... Casper! Thanks.

De winkels vielen eigenlijk wel wat tegen. Inderdaad, Levis spijkerbroeken zijn niet echt duur hier. Maar het zijn ook niet de meest bijzondere broeken die er zijn, dus helaas…… Nog wel wat leuke dingen gekocht. Toen door naar onze laatste RV-park in Morgan Hill, genaamd Meaple Leaf. Een vrij grote camping, met weer behoorlijk wat grote jongens aan RV’s, campers enzo. Daar is onze Road Bear eigenlijk maar een kleine jongen bij.

Direct na aankomst gaan de jongens het zwembad in. Wij proberen een stukje voor de weblog te maken, dat je nu aan het lezen bent. Helaas is de internetverbinding niet altijd perfect. Dus wat je nu leest, dat kost ons pak en beet anderhalf uur! Vooral het uploaden van de foto’s neemt heel veel tijd. Komt natuurlijk ook omdat ons netbook niet al te zware processor heeft. Maar we doen het met liefde hoor ;-)
ps. let ook weer even op onze buren.....

Vannacht de laatste campernacht! Snik Snik. Maar ook wel weer fijn om naar huis te gaan. Morgen de camper inleveren en dan naar het hotel vlakbij de luchthaven.
 
Holland, here we come!!!

 

 
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!