05-08-2010 Van Morgan Hill naar San Francisco

Door Familie Visser - A long time ago De laatste nacht in de camper is volbracht. Dat is zeker de mening van Casper, want die vindt de camper wel wat klein worden met z'n vieren. De andere drie hebben nog geen last van claustro-nog-wat.
We zijn redelijk vroeg uit de veren, want de camper moet voor 10 uur ingeleverd worden bij Road Bear. En dat is pak en beet nog een uurtje rijden, dus de wekker gaat iets na 6 uur al. Gelukkig hebben we al de dag ervoor ingepakt en heeft Riemke het meeste al schoongemaakt. Want ja, met een ochtendhumeur is het niet zo prettig om alles nog te moeten doen.

De reis naar San Francisco verloopt, zoals eigenlijk alle reizen, prima. Het rijden op de freeways is eigenlijk niet al te moeilijk, er zijn voldoende rijbanen en zo lang je maar rechtdoor gaat.... Daarnaast is de camper redelijk groot en ook nog eens wit van kleur, dus iedereen die ziet je wel.
In San Francisco moeten we eerst de camper nog helemaal aftanken. En daar zit me toch een grote tank in.... Meer dan 100 dollar maar liefst. En dan ook nog het gas bijvullen.Een paar km verderop zit Road Bear waar we hartelijk ontvangen worden door de Belgische manager. In het altijd grappige en ons inmiddels zo bekende Vlaamse dialect weet hij o.a. te vertellen dat het de ganse week al wat minder weer is.  Het is wel makkelijk dat de manager Nederlands praat, omdat we hem dan makkelijker de schade aan het zonnescherm kunnen uitleggen. Tsja, of het verzekerd is dat zien we in Nederland wel weer. We moeten anderhalf uur wachten op de shuttle naar de airport en raken aan de praat met een gezin uit Almere. Gezellig kletsend gaat de tijd zo voorbij.
Nog even een laatste foto van ons en de camper......We slapen vanacht in het Travellodge hotel vlakbij de luchthaven. Niet al te bijzonder, een typisch Amerikaans motel.We zijn er al aan het begin van de middag en besluiten niet veel meer te doen. We zouden nog wel een naar downtown kunnen gaan, maar niemand heeft meer zin in dat gehaast. Lekker op bed liggen, wat tv kijken of een film op de inmiddels zeer belangrijk geworden netbook.Na een bijzondere maaltijd in een steakhouse duiken we op tijd ons nest in.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!