Death Valley

Door kortstee - A long time ago Na Bryce zijn we naar Las Vegas gegaan. Dat is wel heel apart, je komt in een hele drukke, kleurrijke en vooral neppe omgeving terecht. Ze hebben alles nagemaakt, New York, Parijs, Venetie. En als je een hotel inloopt, want dat is echt de bedoeling, dan kom je overal gokmachines tegen, en daarachter zitten dag en nacht mensen hun geld te vergooien. Heel apart om te zien, dat je 's avonds om 7 u of 12 u achter al die machines mensen ziet en 's morgens om 9 uur ook. 
Daarna gingen we naar Death Valley, en het is net zoals het heet, heel dood en droog. Bij Zabriskie point gestopt, en dat is net een maanlandschap, met lichte en donkere "rotsen". We waren maar even uit de auto gegaan, want het was echt warm! 126 gr. Fahr. = ongeveer 50 gr! En 's avonds in het hotel van Stovepipe Wells Village was het niet minder, toen we uit het restaurant daar stapten was er een erg vervelende warme wind, heel vies! 
Dus vanmorgen maar lekker doorgereden naar Yosemite, daar zijn we nu en morgen gaan we het park in. We hebben vanmiddag al even voorgeproefd van twee heel mooie plekjes, en er schijnen er hier genoeg te zijn, dus we hebben er zin in!
  
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!