Reisschema in de USA en Canada

Door John en Martine - A long time ago
Omdat ons avontuur in de USA goed is bevallen in 2008 (het verslag kun je hier teruglezen: http://www.mijntioga.nl/johnenmartineinusa) gaan we 15 juli voor drie weken nogmaals richting de USA . Ook ditmaal hebben we Tioga Tours benaderd om een reisschema voor ons te maken door het Noordoosten van de Verenigde Staten en het Zuidoosten van Canada. De bedoeling is dat we een aantal hotspots in deze landen bezoeken en vrienden gaan opzoeken.
Ons reisschema ziet er als volgt uit:
·         Donderdag 15 Juli vertrekken we om 11.10u vanuit Schiphol rechtstreeks naar Chicago, waar we dezelfde dag nog om 12.40u plaatselijke tijd zullen aankomen.
·         In Chicago verblijven we in het centrum tot en met zondag 18 Juli. We willen in ieder geval Anja en Erik gaan bezoeken en als het even mee zit wilt John nog een tafeltennisballetje slaan in www.happyvillagebar.com, daarnaast zijn er tal van bezienswaardigheden waar we naartoe kunnen gaan.
·         Zondag 18 Juli halen we onze auto op bij het autoverhuurbedrijf en zullen we naar Detroit rijden waar we het Henry Ford museum gaan bezoeken www.thehenryford.org .
·         Na 1 overnachting in Detroit zullen we onze route vervolgen naar de Niagara watervallen, we zullen daar 1 nachtje verblijven in een hotel in de buurt van het vallende water.
·         Dinsdag 20 Juli gaan we de grens met Canada over en zullen we voor 3 overnachtingen verblijven in het centrum van Toronto. Hier hebben we al een tafeltje gereserveerd in DE TOREN van Toronto www.cntower.ca en willen we ook nog een bezoekje brengen aan de Hockey Hall of Fame www.hhof.com .
·         Vrijdag 23 Juli mogen we de koffers weer pakken om naar Montreal te gaan. Daar zullen we in 3 dagen zeker de Crescent street bezoeken www.crescentmontreal.com/english_main.htm winkels en kerken natuurlijk.
·         Maandag 26 Juli rijden we naar Vergennes voor 1 overnachting in de Basin Harbor Club http://www.basinharbor.com , vanaf hier willen we nog de Ben & Jerry’s fabriek in Waterbury gaan bezoeken.
·         Dinsdag vertrekken we weer en gaan we voor twee overnachtingen naar Bretton Woods, om te genieten van de mooie natuur http://brettonwoods.com
·         Donderdag 29 Juli gaan we naar Boston voor drie overnachtingen. In Boston we willen gaan shoppen in de vele outlet stores en een bezoek brengen aan Dan en Courtney die we vier jaar geleden in Bologna hebben ontmoet tijdens onze rondreis door italie.
·         Als afsluiter van onze vakantie gaan we naar een bijzondere plek in het noordoosten van de Verenigde Staten, namelijk Cape Cod. Dit schiereiland is het populaire vakantieoord van De Kennedy’s en vele andere Amerikanen. In Cape Cod zullen we twee nachten verblijven in een enorm hotel http://www.redjacketresorts.com/red_jacket_beach_resort
·         Dinsdag 3 Augustus zit onze vakantie er weer op en zullen we om 19.00u plaatselijke tijd vanaf Boston terugvliegen naar Amsterdam.
We zullen het thuisfront zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze belevenissen in de VS en Canada via deze blog.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!