Dag 1: New York, here we are!

Door Familie Schaap - A long time ago Hallo allemaal!

Voor de mensen die het nog niet weten, we zijn nu in New York! Vanmorgen heeft Jorryt ons weggebracht naar het station en natuurlijk.. hadden we vertraging vanwege een storing bij Schiphol. Onze trein reed niet meer verder dan Sloterdijk, dus we moesten daar overstappen. Uiteindelijk zijn we wel op Schiphol aangekomen, lang leve de NS!

We hadden online al ingecheckt dus we hoeften alleen onze bagage af te geven. Toen hebben we nog even wat gegeten en daarna zijn we naar de gate gegaan. Je werd daar goed gecontroleerd en gefouilleerd vanwege de veiligheidsmaatregelen van Amerika.

De vlucht ging prima en we hadden goede plaatsen. We hebben zelfs tijdens onze vlucht pizza gekregen en dat was erg lekker! We zijn geland om 12.30 uur lokale tijd, het is in New York 6 uur eerder.

Met de taxi zijn we naar ons hotel gegaan en dat ziet er goed uit. We kunnen pas om 15.00 uur inchecken dus we moeten nog even wachten. Ons hotel ligt midden in Manhattan en alle wolkenkrabbers zijn enorm!

Nu zitten we bij een lunchtentje en daar is gratis internet, dus vandaar dat we gelijk wat schrijven. We gaan vanavond een boottocht doen langs de skyline en we hopen een mooie  zonsondergang te zien maar er is helaas niet zoveel zon haha.

Nou jullie horen weer van ons, tot nu toe hebben we het erg goed en leuk!

Groetjes van ons allemaal

Julia op Times Square

Times Square

Empire State Building

New York bij zonsondergang

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!