Dag 10: Tanque Verde Ranch

Door Familie Schaap - A long time ago Hee allemaal,

Vanmorgen zijn Suzet en Marlies vroeg op gestaan om te gaan leren vee drijven. Ze moesten acht koeien op verschillende manieren door bepaalde hekken en hokken drijven. Ze bleken talent te hebben want ze werden eerste van de groep! Ze kregen ieder een gouden paardenhoofd om mee naar huis te nemen, we waren natuurlijk super trots!

Hierna gingen we met de hele familie ontbijten en daarna gingen Suzet en Marlies verder paard rijden. Ze moesten eerst een check doen om te bekijken wel niveau ze beheersden. Ze mochten beide in de hoogste groep. Ze zijn galoperend door de woestijn gereden tussen de cactussen door. Ze hadden het erg leuk maar ook warm.

Yannick en John gingen mountain biken. Ze waren maar z'n tweeën en met de gids en ze hebben een wild en heftig parcour gereden.

Daarna heeft iedereen afkoeling gezocht bij het zwembad maar ook daar was het warm. We hebben veel in de schaduw gezeten, gezwommen en lekker geluierd. We hebben een buitje tussendoor gehad maar dat zorgde ook niet voor afkoeling, we werden er alleen maar nat van.

Aan het eind van de middag heeft iedereen lekker gedouched en hebben we geborreld bij het huisje, met onze eigen alcohol haha!

We hebben net lekker gegeten. Het ontbijt, de lunch en het avondeten is allemaal erg lekker! Iedereen doet hier erg aardig en probeert de gasten het naar hun zin te maken.

Straks gaan we een avondje ouderwets kaarten, ook weer eens gezellig!

Groetjes van ons allen

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!