Dag 12: Van Tucson naar Grand Canyon Village

Door Familie Schaap - A long time ago Hallo allemaal,

Vanmorgen hebben Suzet, Yannick en Marlies weer paardgereden. Ze hadden een speciale rit waar ze onderweg gingen ontbijten. Ze hebben het weer erg leuk gehad! Daarna heeft iedereen zijn spullen ingepakt en hebben we de Ranch verlaten.

We moesten vandaag weer een heel stuk rijden. We zagen het landschap veranderen, van woestijn met veel cactussen naar een groen en heuvelachtig gebied. Het was echt prachtig.

We moesten even zoeken naar ons hotel maar uiteindelijk hebben we hem gevonden. Het ziet er goed uit maar als je naar buiten gaat wordt het nog mooier! Ons hotel ligt aan de rand van de Grand Canyon! Je kan je ogen niet geloven hoe bijzonder dit natuurgebied is. Het is echt overweldigend!

We hebben een wandeling gemaakt naar een speciaal punt waar de zonsondergang het mooiste is. Inderdaad het was een prachtig gezicht. Veel Nederlanders waren ook op de hoogte van deze mooie plaats. We hebben veel foto's kunnen maken en langzaam ging de zon onder.

Daarna zijn we weer terug gelopen en hebben we genoten van het prachtige uitzicht. Daarna zijn we met de auto naar een Steak House gereden die we onderweg hadden gezien. We bleken niet de enige te zijn want er stond een rij buiten! Na 20 minuten wachten was er een tafel van zes voor ons vrij. We hebben weer lekker gegeten!
We werden bediend door cowboys.

Toen we terug kwamen bij ons hotel zagen we tot onze verbazing, herten voor de deur staan die rustig gras aan het eten waren. Ze zijn ontzettend groot en ze trokken zich niets van ons aan. Ook dat leverde we weer mooie plaatjes op.

Morgen gaan we een helikoptervlucht maken door de Grand Canyon. We zijn erg benieuwd, vooral na onze ervaringen in Seaworld haha!

Jullie horen weer van ons!

Liefs van ons allemaal

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!