Dag 13: Helikoptervlucht door de Grand Canyon

Door Familie Schaap - A long time ago Hoi allemaal!

Vanmorgen zijn we na een snel ontbijt op onze kamer naar het vliegveld gereden wat slechts 10 minuten van ons hotel ligt. We hadden van tevoren een pilletje tegen reisziekte genomen om kotsen te voorkomen. Het vliegveld is klein en er staan veel helikopters en zweefvliegtuigen.

Na een aantal veiligheidsinstructies mochten we eerder dan de oorspronkelijke tijd de helikopter in. We hadden allemaal een zwemvest om gekregen (alhoewel hier weinig water in de buurt is..) en ieder had een vaste plek.

Suzet en Yannick zaten voorin naast de piloot en de rest zat met z'n vieren achterin. We hadden een privé helikopter en we konden het allemaal wel goed zien want we hadden grote ramen. We vonden het in het begin wel erg spannend, maar dit bleek achteraf niet nodig.

De piloot was erg aardig en vloog gelukkig erg rustig. Het was een schitterende ervaring, het uitzicht was prachtig en het was spectaculair om over de Grand Canyon te vliegen. We hadden ook heel mooi weer dus we konden alles goed zien. We hebben veel foto's gemaakt, maar deze fantastische indruk kun je nooit op een foto vastleggen. Het was echt super! Niemand is ziek geworden haha!

Daarna zijn we naar de zuidkant van de Grand Canyon gereden. Onderweg waren veel plaatsen waar je kon stoppen om foto's te nemen. Opeens begon het keihard te regenen en te onweren. Er waren donkere wolken in de Grand Canyon.

We zijn daarna naar ons hotel gegaan omdat de regen niet ophield. We hebben lekker gelezen, geluierd en tv gekeken. Daarna in een restaurant hier vlakbij wat gegeten. We beseffen nu wel dat we op een top locatie zitten want er zijn hier veel toeristen.

Morgen gaan we naar Page toe, waar we een tour hebben geboekt om de Antelope Canyon te ontdekken.

Groetjes!Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!