Dag 19: Las Vegas!

Door Familie Schaap - 02-08-2010 19:02 Hoi allemaal,

Gisteren hebben we heerlijk bij het zwembad gelegen. Het is best wel warm maar we gaan elke keer zwemmen en dan koel je weer lekker af! Iedereen heeft een lekker kleurtje gekregen waar we natuurlijk zo op hoopten!

We hadden kaartjes voor de show van Cirque du Soleil om 19.30 uur dus we hadden besloten om daarna wat te gaan eten. De show was echt ontzettend mooi. Wij hadden allemaal nog nooit zo iets moois gezien. Iedereen was zo sterk en lenig, heel bijzonder wat zij konden. Het was een show met water en het was echt spectaculair! De show duurde 1 uur en 40 minuten en het was jammer dat het voorbij was. We hadden zo nog wel een uur kunnen kijken haha!

We zijn daarna wat gaan eten bij ons hotel bij een Noodles Restaurant, het was weer eens wat anders maar ook weer erg lekker! Het casino ligt naast dit restaurant en het is echt apart hoeveel mensen er zitten te gokken en hoe opgetut alle vrouwen zijn. Iedereen loopt hier op hele hoge hakken en de meest korte en sexy jurkjes. De make-up is ook heel overdreven. Zoiets zou je in Nederland niet zien! Maar wij kijken onze ogen uit!

Na het eten zijn we naar de andere kant van de Strip gelopen. Terwijl we liepen zagen we weer de fonteinen show van ons hotel. Het is echt een attractie want er staan heel veel mensen te kijken. We zijn naar klein Venetië gegaan. Het is een hotel die omgebouwd is tot Venetië, met kleine bootjes etc. Het was echt heel mooi, het leek er precies op!

Daarna zijn we nog even koffie gaan drinken bij Starbucks en weer terug gegaan naar ons hotel. We waren weer laat thuis maar dat maakt niet uit, Las Vegas moet je ook in het donker meemaken want het is net een kermis met alle knipperende lichtjes door de straat.

We gaan vandaag rond 12.00 uur naar Death Valley, dat ligt hier niet zo ver vandaan. Het is nu 10.00 uur bij ons, we hebben weer 9 uur tijdsverschil. Bij Death Valley is het gemiddeld 50 graden, dus het zal wel heet zijn. 's Middags rijden we dan door naar ons hotel.

En trouwens om 10.00 uur zitten er hier ook al best veel mensen te gokken, het is blijkbaar erg verslavend!

Nu gaan we nog even zwemmen en de koffers pakken!

Jullie horen weer van ons!

Liefs van ons allemaal
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan