Dag 25: Van San Francisco naar Monterey

Door Familie Schaap - A long time ago Dag allemaal,

We hadden net een heel verhaal getypt en toen was het opeens weg. We schrijven nu de blog voor de tweede keer. Wat een werk haha!

Vanmorgen hebben we eerst uitgeslapen en daarna zijn we opzoek gegaan naar een winkel waar ze ruiterspullen verkopen. Marlies had het adres al opgezocht op internet en een verlanglijstje gemaakt. Helaas bleek de winkel pas vanmiddag open te gaan dus dat was balen.

Daarna zijn we verder gereden en hebben we ontbeten bij een bakkerij aan de kust. Zelfs de koffie was hier erg lekker! Toen reden we over Highway one, deze weg is heel bekend want hij gaat langs de kust met prachtige uitzichten. We hadden veel surfers gezien want de zee was erg ruig.

Ons hotel in Monterey is echt prachtig, een van de mooiste die wij tot nu toe hebben gehad. We zijn vanmiddag naar Fishermans Warff gegaan. Dit staat bekend om de zeeleeuwen die bij de haven liggen. We hebben er wel meer dan honderd gezien. Ze lagen op de rotsen, zwommen in de zee en sommige lagen te zonnen in bootjes wat een grappig gezicht was.

We hebben toen geluncht bij een visrestaurant met uitzicht op de zeeleeuwen. Het was weer erg lekker. Daarna hebben we de Warff op en neer gelopen en nog heel wat zeeleeuwen en zeeotters gespot!

We hadden op de heenweg al een grote wijnproeverij gezien, natuurlijk wilden John en Aletta daar wel een wijntje gaan proberen! Bij de ingang bleek dat het 50 dollar per persoon kostte en dat vonden wij wat veel. We wilden toen weglopen maar toen hield een oude dame ons tegen en gaf aan dat wij gratis naar binnen mochten omdat wij van die leuke Hollanders waren haha. We hebben lekker wat wijn geproefd en we zijn toen weer terug gegaan naar ons hotel.Sommigen hebben daar lekker gezwommen en zijn naar de spa geweest.

Vanavond gaan we naar Carmel, dit schijnt een leuk kunstenaars dorp te zijn. We zijn benieuwd wat we daar aan treffen, het zal vast wel gezellig zijn!

Morgen gaan we verder langs de kustweg en gaan we naar ons laatste hotel in Ventura, dit ligt vlakbij Los Angeles.

Liefs van ons!


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!