Dag 27: Zonnen in Ventura

Door Familie Schaap - A long time ago Lieve allemaal,

vandaag hebben we eerst heerlijk uitgeslapen, want daar waren we wel aan toe! Alleen John en Aletta hebben vanmorgen vroeg een strandwandeling gemaakt. De lucht was toen al blauw en er waren al veel wakeboarders te zien.

We hebben eerst in de stad ontbeten in de zon op een terras en gelijk een broodje meegenomen voor de lunch. Na het ontbijt zijn we lekker bij het zwembad gaan liggen, ieder met z'n boek of ipod en we hebben genoten van de zon en het zwembad. Iedereen is lekker gekleurd, want dat was ook onze bedoeling! Yannick en John hebben nog een duik genomen in de Grote Oceaan maar daar was het water echt nog heel erg koud!

Aan het eind van de middag hebben we onze koffers heringepakt omdat we maar 23 kilo per persoon mee terug mogen nemen, het wordt nog spannend!

Daarna hebben we lekker gegeten in de stad en we hebben onze vakantie met elkaar geëvalueerd, ieder mocht zijn eigen top 3 maken en iedereen dacht er verschillend over. Maar over een ding waren we het eens: het was een prachtige vakantie waar we mooie herinneringen aan hebben!

Dit is waarschijnlijk ons laatste berichtje uit Amerika. We hopen dat jullie lekker hebben mee genoten van onze vakantie!

Morgen vliegen we om 16.30 uur (lokale tijd) vanaf Los Angeles naar Amsterdam. Het is 11 uur en een kwartier vliegen. We verwachten dat we omstreeks 11.30 uur (Nederlandse tijd) op woensdag in Amsterdam zijn!

Liefs van ons allemaal!


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!