Big Steak en Zion

Door 'Gerard Kohler - A long time ago

Van Page naar Zion park is niet zo'n lange rit. Dus laat vertrokken uit het hotel, inkopen gedaan bij de Safeway (soort AH, waar je ook een bonuskaart kunt gebruiken) en daarna rustig door een na verloop van tijd toch wel tamelijk saai prairie landschap. Bij vertrek 22 C  bij aankomst 35 C wat zou oplopen naar 40 C.  Te warm voor een wandeling, waaraan we toch begonnen, maar die we al gauw moesten afbreken. Pieter is nog niet in orde en Lisa Belle vond dat ze genoeg bergen had gezien. Desondanks, toch wel heel mooi. Maar Zion valt na het spektakel van Monument Valley en de Grand Canyon een  beetje tegen. Het is vrij klein en ook wel druk. Maar natuurlijk wel weer wonderschoon, en zeker de moeite waard. Maar een omrit zoals we die voor Monument Valley hebben gemaakt zou ik voor Zion niet maken.

De paardenrit die we voor morgen hebben gepland, hebben we dus maar gecancelled en verschoven naar Yosemite waar we 8 augustus zijn. Dat het hotel in st George een uur rijden van de manege in Zion afligt speelt daar natuurlijk ook wel een rol in mee.
Zwemmen in Zion NP


Tot slot nog een kleinigheid:
 ter ere van mijn 54e verjaardag mocht ik zojuist een big Steak verorberen. Even zag het er naar uit dat Pieter gelijk zou krijgen en dit het  Waterloo zou zijn. Helaas is het niet mogelijk een foto te plaatsen (die is wel gemaakt hoor) van de afmetingen van de steak, maar na meting bleek die 12 cm dik en 28x18 in omtrek. Genoeg vlees voor een hele week. Niks Waterloo, this is the states, en dit is eten zoals het hoort (daar is de rest van het reisgezelschap een andere mening over toegedaan) dus: weggewerkt die steak. Foto volgt zodra we Marian's foto's uit het toestel kunnen peuteren.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!