san francisco en Yosemite park

Door Tom en Ans van Selst - A long time ago Hallo allemaal

Hier dan toch een bericht. We zijn in Oakhurst vlakbij Yosemite park . 

Even een verslag wat we tot nu toe gedaan hebben.

1 augustus zijn we aangekomen na een vlucht van 10 1/2 uur. De vlucht viel niet tegen door alle films die we konden bekijken.
Toen we aankwamen zijn we met de taxi naar het hotel gegaan. Toen zijn we nog wat gaan lopen in de stad en hebben we wat gegeten. Om 20.00 uur ging het licht uit en zijn we gaan slapen.

2 augustus was Ans al vroeg wakker door het tijdsverschil, en zaten we om 8.00 uur al aan het ontbijt. Daarna zijn we met een hop-on hof bus de stad gaan ontdekken. Eerst hebben we een hele ronde gemaakt, daarna zijn we op elk punt wat we wilden uitgestapt. Het was 's morgens boven in de bus erg koud en miezerig. De golden gate bridge lag in de mist. Later ging de zon toch schijnen, maar helemaal hebben we brug niet gezien.
Al met al was het een leuke dag.

3 augustus zijn we te voet naar het verhuurbedrijf gelopen om de auto op te halen. Om 10.00 uur waren we op weg naar ons tweede hotel. Daar kwamen we om 14.15 uur aan. We zijn toen nog richting Yosemite Park gereden. Even hebben we al wat Sequoia's gezien maar morgen gaan we de hele dag naar het park en hebben we wat meer tijd. We zullen dan bomen zien met een diameter van 30 meter. De temperatuur is wel 20 graden gestegen van 15 naar 35 graden maar het is nog te doen. We hebben airco in de auto en op onze kamer.

We kunnen  helaas geen foto's toevoegen, dus die houden jullie te goed.

PS Maart proficiat met het behalen van je GVB. We hebben hier al veel golfbanen gezien.

Veel groetjes vanuit de warme States
Tom en Ans
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!