Moab

Door Tom en Ans van Selst - 13-08-2010 05:44 Hoi allemaal

We hebben vandaag een dag doorgebracht in de omgeving van Moab.

Eerst zijn we naar Arches National Park geweest. Dit park bestaat uit rode rotsen, prachtige bogen en grillige vormen.
Het was vandaag voor de verandering weer zonnig en warm. We zijn met de auto het park ingegaan en zijn bij sommige bogen een stuk gaan lopen. De bogen die veel verder lagen hebben we niet gedaan omdat het te warm was om ver te lopen. Al met al hebben we toch nog veel gezien en was het erg mooi. Hieronder een foto van natuurlijk gevormde boog.Daarna zijn we naar het Dead Horse State Park gegaan.
Hier zijn we naar het uitkijkpunt gegaan. Dit uitkijkpunt is op een rotsplateau wat 600 meter hoog is. Vroeger werden wilde paarden door cowboys naar dit punt gedreven, waarna het werd afgesloten met een hek. Volgens een legende is het een keer voorgekomen dat men de paarden vergeten is en dat de paarden gestorven zijn. Vandaar de naam.

Vanaf het uitzicht kijk je neer op de Colorade rivier. Een enorm mooi uitzicht zoals op de foto te zien is.Morgen rijden we weer verder richting Monument Vally. Daarvoor willen we hier nog wel wat doen maar hopen kunnen we jullie daar morgen weer meer over vertellen en laten zien.

Groet Tom en Ans
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan