Page zondag 15 augustus

Door Jolanda Strijker - A long time ago
Page zondag 15 augustus
 
Vanmorgen werden we op tijd wakker van een overheerlijke warmte, jan en ik gingen er om half 9 uit.
We moesten echt al een plek in de schaduw uit zoeken anders is het te warm. De meiden hebben uitgeslapen.
In de ochtend zijn ze gaan zwemmen, we hebben een heel erg schattig klein binnen zwembadje, maar o zo lekker om af te koelen.
Om 13.00 uur gaan we voor naar de camping we gaan vandaag mee doen met een excursie met een jeep door een stuk woestijn, en naar de Antiloppe Canyon( kloof), hier kregen we een rondleiding doorheen, met een gids, we hadden een hele vriendelijke jonge jongen, die overal vertelde wat hij zag en dat het mooi was om een foto te maken. Je zag ook heel vaak vormen van dieren in de berg, jan heeft wel 100 foto’s gemaakt hiervan. De heen weg waren we samen met de gids, je moest de zelfde terug weg maken, dit mocht je zelf doen het was er wel druk, het is erg geliefd deze kloof.
Het is niet goedkoop, 32 dollar p.p. voor anderhalf uur. Maar we wilden dit niet missen, je moest je ook echt goed vast houden in de jeep, je werd door elkaar gerammeld.
Vandaag is de temperatuur nog weer op gelopen naar 36 graden, dit is wel erg warm, je doet dan eigenlijk niets, alleen veel drinken zwemmen en in de schaduw.
In de namiddag besloten dat we morgen door rijden naar Sedona, dit moet volgens mensen op een vorige camping een mooie plaats zijn. Ook even geen bergen maar winkels zoals onze meiden wel leuk vinden.
Vanavond tegen 19.00 uur pakken we even de camper om naar het plaatsje te rijden om een leuk restaurant te zoeken.
We hebben er één gevonden en heerlijk gegeten( veel vlees hier) om 21.00 weer terug op de camping, het is iets aangenamer om buiten te zitten, alleen jammer het is ongeveer nu al weer een uur donker.
Nathalie neemt nog even een duik in het zwembadje, Céline is lekker op de DS.
Céline mist ons konijntje heel erg..
 
We hebben ons reisplan een beetje veranderd, anders zouden we heel erg ver moeten rijden naar een plaats waar weer bergen waren en we kiezen daarom morgen voor een plaats die eigenlijk niet in ons reis schema staat. We denken dat we hier één dag blijven, dan vervolgen we ons reisschema weer. Dus dan gaan we naar de Grand Canyon
 
Met de kleine blessure aan de voet en schouder van de meiden( schaaf plek) gaat het alweer een beetje beter. 
 
Tot een volgende zonnige dag.
 
Ik weet nog steeds niet hoe jullie evt. een berichtje terug kunnen doen, hier komen we tot nu toe nog niet achter.
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan