Sedona in Arizona 16 augustus

Door Jolanda Strijker - A long time ago
Sedona maandag 16 augustus
 
Vanmorgen zijn we om 8.15 uur opgestaan, we gaan afkoppelen en naar de winkel voor ons ontbijt. Vandaag gaan we naar Sedona rijden, Sedona is de naam van de echtgenote van een kolonist die hier in het begin van 20ste eeuw een poststation bouwde. Sedona is een leuk dagtripje .tenminste als je de tijd neemt om heerlijk te picknicken. ed.
We hebben nog een regen en hagel bui onderweg gehad richting Sedona.
Ook onderweg naar Sedona kwamen we vandaag een natuurlijke waterbeek tegen, die heet Slide Rock State Park.
Hier hebben Nathalie en Céline en Jan heerlijk in de stroom versnelling gezwommen, de stenen zijn erg glad om eruit te komen. Je hebt er ook een schitterend uitzicht.
We hebben nu een keer een echte camping met grote bomen gevonden, de plekken zijn wel klein, maar genoeg schaduw. In het midden van ons deel van de camping staan banken met leuning, hier zijn we lekker gaan zitten, er is verlichting bij.
Er zijn bepaalde vogels die bijzonder veel geluid maken, ze vliegen ook zo weer verder.
We horen het water gekletter van de beek, die bij de camping ligt. Hier willen we morgen denk ik even in zwemmen. Verder de avond lekker op het bankje gezeten, Cëline heeft erg laatst van haar eczeem die zit lekker binnen te lezen.
 
Vanmorgen om 11.30 uur onze tijd, en in Nederland 20.30 uur hebben we Ma gebeld, ze was blij verrast om onze stem te horen.
 
We genieten heel erg van deze plaats op de camping en het weer, het is hier niet zo benauwd dat je bijna niet kan bewegen of  je bent al nat van het zweet.
 
Een lieve groet van ons alleen vanuit Sedona
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan