Donderdag 19 augustus

Door Jolanda Strijker - 21-08-2010 06:49
Donderdag 19 augustus
 
Afgelopen nacht is het behoorlijk koud geweest we hadden allemaal een deken over ons heen, tegen 6.00 uur was ik voor de zoveelste keer wakker, ik had het koud, nog maar een deken bij over.
Het is zo stikdonker hier op deze campingplaats, ik hou er niet van om totaal ook niets in de camper te kunnen zien, ik krijg het er een beetje benauwd van.
Probeer mij maar rustig te houden.
Tegen 8.15 uur weer wekker gezet, het is al heerlijk weer, veel schaduw plekken, we gaan even brood eten en dan vertrekken.
We reden om 9.15 uur lekker op tijd, we moeten nog best wel een eind naar Lake Havasu nog steeds in Arizona, we hebben in een boek van een camping gezien, proberen hier naar toe te gaan.
De temperatuur loopt goed op, Nathalie zag dat het al boven de 38 graden is.begin middag..
We gaan even bij een soort Mac Donald eten, we hebben wel lekkere salades besteld, en patat..Af en toe dit eten is wel lekker.
Daarna ernstig gezocht en niet gevonden naar de camping, uiteindelijk na veel heen en weer gereden te hebben en bijna gekookt in de auto, een vistor office gevonden, deze verwezen ons aan een meer, op een watersport camping. Per nacht 45 dollar, Dit doen we maar al vinden wij 2-en dit totaal niet bij ons passen deze camping. zit een flink stuk lawaai op het water van boten jetsets ed.
Maar dit houden we wel één nacht uit.
De meiden zitten nu al anderhalf uur constant in het water, heerlijk met stenen te gooien zoeken, prachtig om ze zo bezig te zien.
Het is hier inmiddels half 6 en we zitten naast de camper in de schaduw, maar het is smoorheet.
 
Wat een uitersten gisteren en vandaag, ik hou toch iets meer van de temperatuur van gisteren dan kan je nog iets doen of bezichtigen., maar ik wil niet klagen.
We nemen vanavond laat nog wel een verfrissende duik of douche voor het slapen gaan.
Verder blijven we hier maar één nacht, morgen willen we proberen best op tijd weg te komen, we rijden dan naar Bakersfield, of naar Santa Barbara aan de kust, even kijken hoe het gaat.
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan