zondag 15 augustus 2010

Door Fam Braad en Fam Cordes - A long time ago
Zondag 15 augustus 2010
Na een goede nacht te hebben gemaakt, gingen we om 8.30 uur ontbijten.
Dit was gelijk een stevig ontbijt met toast,gebakken spek en eieren, en de koffie en thee werd steeds bijgevuld, een typisch Canadese en Amerikaanse gewoonte.
Na dit ontbijt kunnen we de hele dag er weer tegen aan.
We willen naar Grouse Moution, een hoge arendshorst die per kabelbaan is te bereiken en een prachtig uitzicht hebt over de stad Vancouver.
 
Eerst gingen we met de bus en daarna overstappen met de seabus (is een catamaran die passagiers vervoerd gelegen Waterfront Station maakt bij de oversteek naar Lonsdale Quay in Noord –Vancouver
 
En inderdaad als we boven op de Grouse Moution zijn is het uitzicht over Vancouver schitterend . We vertoeven hier ongeveer drie uur.
 
Het is gelijk een plek waar je skyride kunt doen, je zit aan een kabel vast en glijdt door de lucht naar een ander plateau en daar vanuit ga je weer naar een ander plateau .’
Super lijkt mij dit. Volgens mij was dit allemaal net aangelegd, de skigondels waren ook nieuw, dit is natuurlijk gedaan i.v.m. de Olympische spelen 2010.
 
Hierna gingen we weer naar beneden en zijn we met de bus naar Capilano Suspension Bridge gegaan, dit is een lange (137 meter) voetgangersbrug die in 1889 over de kloof van de Capilano River werd gebouwd.
Apart gevoel als je over zo,n brug loopt, hierna gingen we terug en hebben in Vancouver de stoomklok gezien, deze klok geeft ieder kwartier een fluitsignaal.
 
Toen met de bus terug naar ons hotel, ons opgeknapt en wat gegeten.
Om 12.00 uur gingen we ons bed maar eens opzoeken.
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!