De dagen voor vertrek

Door A & T Bakker en R & J van Doorne - 13-08-10 20:57 Zo langzamerhand en eigenlijk steeds sneller komt de dag van vertrek dichterbij.
Vanavond al het laatste avondmaal in augustus 2010 in Nederland. Blijkbaar is het ook voor andere mensen nog steeds een hele happening als je voor de vakantie het grote water oversteekt. Buren die nog even het hoofd om de hoek steken, moeders die bellen, kids die bellen, smsjes van collega's, zelfs tante Betty die nog even vertelt hoe geweldig het allemaal wordt. Gisteren kwam Rob, jaja, dezelfde die ook mee gaat, ons nog een goede vakantie wensen. Beetje in de war denk ik.

De koffers zijn gepakt, de haren weer in militaire coupe geknipt. Lekker makkelijk. Maar hopen dat de douane een beetje gewend is aan dit soort kapsels. Verder natuurlijk voor de zoveelste keer de papieren gecheckt.

Morgen vroeg uit de veren. De taxi is er om een uur of 6. Om 8 uur inchecken en, als alles volgens planning gaat, gaan we om 10 over 11 de lucht in.

Zo, nu eerst maar een goed glas wijn, niet te laat op bed en dan hoop ik dat we morgen of overmorgen wat leuks te melden hebben.

Alex 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie