2e dag hele dag in Los Angeles woensdag 18 aug.

Door Arnold van K - 19-08-2010 16:37 Nou hier zijn we weer.
Vannacht redelijk geslapen. Je moet toch weer eerst aan het bed wennen.....
We zitten met ons hotel ( 8 hoog) tussen de landings banen, en zien daarom veel vliegtuigkes. Maar geen last van lawaai. .

Vandaag hebben we een 4 1/2 uur durende VIP tours door Los Angeles (met 3.8 miljoen inwoners de grootste stad van Californie) gemaakt, o.a. naar Beverly Hills,  Hollywood,  Walk of Fame   waar die grote GRINDTEGELS liggen met die gouden namen erin v.o.a. die ARNOLD Zw..........r .
You now what a mean. Ha Ha Haaaa.

  


Nou na deze tours heb je de dag al weer bijna vol, en de pijp leeg. Het is ook behoorlijk warm  to day, tegen de 30 graden.
We zitten met ons hotel ( 8 hoog) tussen de landings banen, en zien daarom veel vliegtuigkes. Maar geen last van lawaai.  Nog even een paar boodschappen gedaan, en een grote tempex koelbox gekocht voor het water  (tray van  32 halve liters) en verdere drankjes die we gaan meenemen voor als we straks het woestijn gebied ingaan. Nou dit is de tweede en tevens de laatste dag in L.A. dus nu koffers pakken.

Morgen vroeg gaan we richting Palm Springs. Een ritje van 200 km. Palm Springs ligt in de Sonorawoestijn, en is in de zomerdag de heetste plek van Californie zeggen ze. Het was daar vandaag maar 38 graden, maar de hoogst gemeten temperaturen waren daar 40-45 graden. Nou dit was weer even een kort verslagje, voor ons welterusten, en voor jullie werk ze.

Groetjes van Arnold, Marjo , Jarno en Stefhanie..
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan