15e dag van Santa Maria naar Los Angeles Dinsdag 31 Augustus

Door Arnold van K - 02-09-2010 17:15 Beste mensen, we zijn vanmorgen vroeg vertrokken (temp ong. (68F = 19 C) vanuit Santa Maria naar ons laatste hotel in Los Angeles.Een rit van 250 km, we gaan weer via Highway US 101 langs het plaatsje Las Cruces aan de kust eerst naar Santa Barbara. De dames willen eerst nog het kleine (en grote ) geld opmaken aan souveniers.Nou dat is dan weer gelukt. Dan weer verder via Highway 101  door Santa Monica Los Angeles binnen. Weer van die mooie brede 4 tot 5 baans wegen. Snel het nieuwe hotel opzoeken,en even bekijken.

Wat gaan we doen, Nou eerst maar proberen in te checken voor de vlucht van morgen vroeg.
Boarding kaartjes printen enz. allemaal gelukt. Dan onze Dodge, morgen heel vroeg wegbrengen of nu.
We besluiten om het nu meteen te doen anders moeten we er morgen vroeg zo vroeg uit, en dan met al dat verkeer ! Jarno het adres in Tom Tom gezet en rijden met die bak. Even flink gassen want de benzine moet nog op !!. Nou rijden, en op de plaats van bestemming aangekomen blijkt er geen Alamo verhuurbedrijf in de buurt te zitten,. Blijkt dat hij het huisnr verkeert heeft ingegeven, En in Los Angeles ligt alles ver uit elkaar
dus 10 km omgereden. Nou weer een nieuwe start en naar het nieuwe opgegeven adres.
Daar aangekomen,de auto in een lange rij gezet, de auto werd gescand via het stikkerte op de voorruit, sleutels inleveren en weg wezen. Er werd nergens verder naar gekeken. A ju paraplu. 
Nou met het shutle busje van Alamo eerst naar het vliegveld, en daar met het shutle busje van het hotel weer terug naar het hotel. Snappen jullie het nog !   nou , zo als we het gedaan hebben was alles gratis , snap je. Ha ha,haaaaa. En met 5 minuten waren we weer in het hotel.
Gauw eten en dan de koffers pakken, proberen te slapen, want morgen vroeg moeten we er om 06.00 uur eruit. En natuurlijk het verslagje nog even maken.
Het is hier nu inmiddels al weer 23.00 uur geworden en bij jullie is het al weer 08.00 uur woensdag morgen. Werk ze allemaal.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan