16e dag van Los Angeles terug naar Nederland woensdag 1 september

Door Arnold van K - A long time ago Nou, na vroeg te zijn opgestaan zijn we om 7.00 uur vertrokken met het shutle busje naar het vliegveld van Los Angeles. Het is een beetje mistig, maar de chauffeur weet de weg, dat scheelt. Daar aangekomen de bagage inchecken, en door de douane, zo we zijn binnen, er kan ons niets meer gebeuren.!  (Je moet ongeveer 2 uur van tevoren daar zijn ) Maar binnen begint het pas..!

Tijdens het controleren van de bagage door de douane werd daar ineens in die hal rondgeroepen   "everyone  stopped " of zoiets, en een hele hal vol met mensen bleven allemaal stokstijf staan. Wel een paar minuten lang, en niemand wist wat er gaande was. Je mocht niets meer doen, en blijven staan waar je stond. Een rare gewaarwording kan ik jullie vertellen. Het stikt er van de beveiligings medewerkers, je ziet ze overal.  Nou, toen het weer over  was ging iedereen weer zijn eigen gang. Overal moet je je paspoort laten zien, riemen uit de broek, schoenen uit, jas en vesten uit. En dan door het ''naaktscan apparaat".  Als dat gebeurt is ben je pas echt binnen.

Nou onze United Boeing 757-200  vertrekt om 09.30 uur naar Chicago, dus we hebben nog even tijd.
We zijn om  13.30 uur aangekomen in Chicago, Het is inmiddels hier 2 uur later dus 15.30 uur. Het volgende vliegtuig naar Amsterdam een Boeing 777 vertrekt om 18.30 uur, en na toch wel veel turbulentie onderweg zijn we na 8 uur vliegen om 08.45 uur donderdagmorgen ned tijd veilig geland op Schiphol.

Nou, ik hoop dat iedereen ons een beetje heeft  kunnen volgen, zodat jullie wisten waar we elke dag een beetje zaten.
Namens Arnold, Marjo, Jarno en Stephanie zijn jullie uitgenodigd om de fotoos eens te komen bekijken.
De reisleider....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!