een eerste update

Door Carine en Henk op  Hallo allemaal!!

Hier dan toch een berichtje uit Canada via de computer......
We zijn net aangekomen in Wells Gray (Clearwater), waar we morgen een hele dag in het natuurpark hopen te gaan doorbrengen. Er zijn daar veel watervallen en we hebben kans om de zalmtrek te zien....we zijn benieuwd!!

Wat hebben we tot nu toe gezien en gedaan:
De eerste paar dagen hebben we in Vancouver doorgebracht, een erg grote,drukke stad, waar we dan ook regelmatig verkeerd reden zelfs ons hotel konden we na 2 dagen nog moeilijk vinden..
We hebben daar over de stad heengekeken vanuit een lookout toren, erg mooi! Daarna naar Stanley park, een mooi natuurpark waar we ook totempalen hebben gezien.
Daarna zijn we naar Vancouver island gegaan, waar we een bear watching tour per snelle boot hebben gedaan en ook wel 8 beren gezien hebben, 3 volwassen en 5 kleintjes....toppie! Ook de boottocht was super! Een andere dag zijn we met de boot op zoek gegaan naar walvissen....genoeg gezien...maar errruugggg koud!! Daarna hebben we als echte toeristen nog een rondrit gemaakt door Victoria met een Engelse bus
Gisteren waren we in Whistler...helaas de eerste dag waarop het wat regende.....maar we hebben de omgeving toch verkent per auto. Zo zijn we naar olympic park geweest en een beer van heel dichtbij gezien!! Hij kwam zo de weg oversteken voor onze auto langs........GAAFFFFF!!!!

Nou tot zover dan onze ervaringen in Canada....wie weet horen jullie later meer!!!

Canadese greetings van Henk & Carine
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden