Naar San Francisco

Door Inge de Zaaijer & Michiel Schaap - 22-09-2011 06:31

De camper moet donderdag rond half elf ingeleverd worden, dus we vertrekken op woensdag naar een RV-resort in de buurt van San Francisco. In totaal zo’n 270 km, dus goed te doen. De rit gaat door een hoofdzakelijk fraai landschap, met name het laatste deel is erg mooi. De wegen zijn weer Californisch: slecht tot zeer slecht.

Een fraaie camping (naar maatstaven van hier tenminste). Mooie betonplaat waarop je staat, kleine grasveldjes, wat struiken en bomen, alles even goed onderhouden, helemaal niet slecht. Ook een heerlijke zwembadje (zout water) en zelfs een hottub. Dat laatste is erg nodig, het is hier slechts een graad of 30, strak blauwe lucht dus dan wil je wel in zo’n bubbelbad van 35gr. En: jullie merken het; WIFI. Dit keer van prima kwaliteit!

Heerlijk rustig aan gedaan en aan het eind van de middag de koffers gepakt, RV schoongemaakt, klaar voor inleveren. Blog bijgewerkt. Morgen komt onze rondtrip echt aan zijn eind. Maar we hebben nog een paar dagen San Francisco voor de boeg en daarna nog Vancouver. Jullie horen weer!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan