Naar San Francisco

Door Inge de Zaaijer & Michiel Schaap - A long time ago

De camper moet donderdag rond half elf ingeleverd worden, dus we vertrekken op woensdag naar een RV-resort in de buurt van San Francisco. In totaal zo’n 270 km, dus goed te doen. De rit gaat door een hoofdzakelijk fraai landschap, met name het laatste deel is erg mooi. De wegen zijn weer Californisch: slecht tot zeer slecht.

Een fraaie camping (naar maatstaven van hier tenminste). Mooie betonplaat waarop je staat, kleine grasveldjes, wat struiken en bomen, alles even goed onderhouden, helemaal niet slecht. Ook een heerlijke zwembadje (zout water) en zelfs een hottub. Dat laatste is erg nodig, het is hier slechts een graad of 30, strak blauwe lucht dus dan wil je wel in zo’n bubbelbad van 35gr. En: jullie merken het; WIFI. Dit keer van prima kwaliteit!

Heerlijk rustig aan gedaan en aan het eind van de middag de koffers gepakt, RV schoongemaakt, klaar voor inleveren. Blog bijgewerkt. Morgen komt onze rondtrip echt aan zijn eind. Maar we hebben nog een paar dagen San Francisco voor de boeg en daarna nog Vancouver. Jullie horen weer!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!