Surrey 3

Door Lenssinck J.B. - 12-10-2010 01:21

10.10.10

Als ik op mijn laptop kijk, zie ik dat het bij jullie al de 11e is , net half 4 in de morgen en dat jullie lekker op een oor liggen. Hier is het dus 9 uur vroeger en half 7 in de avond. Dat is toch steeds zo’n raar idee.

We hebben onze zondag in gepaste vrolijkheid doorgebracht. Omdat het zonnetje scheen en de temperatuur heerlijk was, heeft Joop de auto verder schoongemaakt. Je weet immers nooit wat de dag van morgen zal brengen. Hij (de auto) ziet er weer schoon uit. Naar ons idee schoner dan toen we hem kregen. Maar dat kan natuurlijk ook echt maar een idee zijn.

Om een uur of half zes naar het winkelcentrum gereden, waar we gisteren ook waren. We hadden ons zelf beloofd in het Aziatische foodcourt wat te gaan eten. Goed opgelet hoe we terug moesten rijden, want zoals dat gisteren ging……. We hebben heerlijk gegeten en het leuke was dat het ook nog voor een prikkie was. Joop had gebakken mie met gefrituurde vis en dito kip en ik had gebakken rijst met diezelfde kip en varkensvlees. Daar was helemaal niets mis mee. De terugweg verliep gelukkig zonder problemen.

Zo is er alweer een dag voorbij. Nog 2 dagen en dan woensdag in Vancouver de camper afleveren. Ik hoop dat we daarna nog wat tijd zullen hebben om iets van Vancouver te zien. Dat zal afhangen van de afstand Fraserway, de verhuurder, en het vliegveld, waar ons hotel is. In ieder geval zullen we tijd genoeg hebben om onze laatste ervaringen aan jullie te vertellen.

11.10.10

Vanmorgen besloten we toch maar even naar New Westminster (een grote voorstad van Vancouver) te rijden, waar we de camper woensdag moeten inleveren. Wat een geluk, dat we dat gedaan hebben, want ondanks TomTom was het nog een hele toer om dat te vinden. Vooral ook, omdat de toerit tot de snelweg moeilijk te bereiken is en de afslagen zodanig dicht op elkaar liggen, dat het voor de navigator niet bij te “fietsen” is. Het zal woensdag nu wel goed gaan, hopen we.

Morgen koffers inpakken en de camper van binnen schoonmaken. Alle tanks legen, bah, bah.

We zullen dan ook morgen geen verslag schrijven. Misschien dat we dat woensdag of donderdag nog wel kunnen vanuit het hotel. In ieder zullen we vrijdag of zaterdag na thuiskomst afsluiten met ons laatste verhaal. Tot dan!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan