IJsselstein

Door Lenssinck J.B. - 16-10-2010 14:52

16.10.10

IJsselstein

Lieve lezers en lezeressen,

De laatste dag in Vancouver was niet zo’n succes. Het regende helaas behoorlijk, zodat we niet meer de stad in zijn gegaan. Het was namelijk nog een flink stukje lopen naar de trein en dan kun je nog behoorlijk nat worden. Wat een geluk dat we gisteren wel - en met mooi weer! - gegaan zijn.

We konden tot 12.00 uur op onze hotelkamer blijven. Daarna zijn we naar het vliegveld gebracht door de hotelshuttle. We hebben op het vliegveld wat gegeten en naar mensen gekeken; dat is best een leuke bezigheid.

Na:

    7642 km

    ong. 1400 liter benzine

    24 campings

    29 uur terugreizen (incl. wachten in hotel en op vliegveld)

    regen in Nederland

zijn we nu dus weer thuis. Bij de koffie en het journaal van 20.00 uur vielen we allebei in slaap. Ik werd wakker van de herrie van de reclame en ik heb Joop na veel roepen uiteindelijk weer op de been kunnen krijgen. Op de been, ja, maar richting bed, waar we allebei weer in diepe slaap vielen. Vanmorgen hadden we nog een beetje moeite om er uit te komen, maar er moest toch iets gedaan worden. Zoals bijv. koffers uitpakken, was in de daarvoor bestemde machine doen en andere zaken opruimen. Dat kost toch weer een hele morgen en nu pas kom ik aan ons laatste verhaaltje toe.

We hebben genoten van deze fantastische reis, maar zijn ook blij weer heerlijk in ons eigen huis te zijn en te waarderen wat een heerlijke ruimte we hebben. We hebben het prima kunnen doen samen in de toch beperkte ruimte van de camper, maar dat moet ook kunnen als je al 50 jaar samen bent!

Het weer had niet beter kunnen zijn. Overdag heerlijke zonneschijn en lekker temperatuurtje, waardoor alles nog mooier was (de paar uren regen op de bijna 7 weken zijn we allang vergeten). ‘s Avonds samen knus in ons campertje, verslagen aan jullie schrijven en daarna met soms een extra dekentje naar bed. Wat wil een mens eigenlijk nog meer.

We hebben de verslagen overigens met veel plezier geschreven en vonden het leuk, dat een aantal mensen daarop heeft gereageerd.

Dank voor jullie aandacht en kom t.z.t. de rest van onze foto’s maar eens bekijken.

Hartelijke groeten van

Joop en Ria
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan