Dag 23 naar huis

Door Theo en Marlo - 02-10-2010 21:02 Dan is de dag aangebroken waarop de weer naar huis gaan en de meiden weer kunnen omhelzen en het hondje knuffelen.
We nemen op tijd een taxi en laten ons naar het vliegveld aan het einde van de strip brengen.
We sluiten aan in een gigantische rij. Wat een chaos.
Vervolgens moeten we net als op Schiphol zelf inchecken bij Delta. Ik weet er zelfs nog een exit plaats voor Theo uit te vissen. Voor de tweede vlucht is dat helaas niet mogelijk. We vliegen eerst naar Memphis en vandaaruit naar Amsterdam.
Omdat ik tussen twee leuke heren inzit waarvan 1 Nederlander is gaat de tijd heel snel. Hij weet veel te vertellen over het land omdat hij er heeft gewoond en nog werkt. Hij helpt nog even bij de overstap waardoor alles soepel verloopt.
De tweede vlucht wordt echt weer een hele zit vooral omdat Theo klem zit en er geen grote plaats beschikbaar is. Het vliegtuig zit vol met vooral Amerikanen maar ook veel Russen. Ze komen al binnen met bakken eten waarvan de geuren het hele vliegtiuig doorgaan. Als na een uur er warm eten wordt geserveerd gaan ze gewoon nog een keer aan "de ruif".
De stewardessen zijn hier opmerkelijk ouder. Ook in het eerste vliegtuig al viel ons op. Twee bejaarde dames gaan rond met de tax free producten. In de VS zie je heel erg veel oudere mensen werken. Soms is het gewoon beschamend. Volgens anderen hebben ze hun pensioen dan niet goed geregeld of is het pensioen geld op de beurs verdampt. Wat hebben we het in Nederland dan goed besef ik.
Uiteindelijk komen we een uur eerder dan gepland in Amsterdam aan na een rustige vlucht.
We zijn heel blij de meisjes weer te zien en Tommie piept helemaal van geluk.
Wat was dit een fantastische reis. We gaan snel sparen want dit smaakt naar meer. We fantaseren nu al over het noord westen wat ook heel mooi moet zijn.
Maar nu eerst even bijkomen en onze jetleg verwerken.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan