Dag 3: Fietsen over de Golden Gate Bridge

Door René en Nicole - 08-09-2010 18:15 Vandaag was het enorm mistig... je voelde gewoon de druppels mist op je gezicht. Het was behoorlijk afgekoeld, maar de weerberichten zeggen dat het woensdag nog minder wordt. Dus toch vandaag maar fietsen huren.
Blazzing Saddles lag aan de Cable car baan en redelijk in het centrum. Dus aan de cable car gehangen... here we go! Gaaf hoor, leuke foto's gemaakt.
Op de fiets naar de golden gate bridge, er stond een behoorlijk windje maar we hadden de jassen mee.
En daar gingen we dan over de brug, wat een ervaring. Zo inmens hoog, je kreeg bijna hoogte vrees door omhoog te kijken. Helaas door de mist niet veel mooie foto's kunnen maken.
Vervolgens door gefietst naar Sausolito. Een schattig stadje met veel woonbootjes.
Inmiddels was het weer redelijk opgeknapt, dus heerlijk op een terrasje genoten van een café mocka met apple pie!
Door gefietst naar Old mill park. Zodra je maar even op je kaartje stond te kijken, kwamen er al mensen om te vragen of we verdwaald waren. Zo vriendelijk die mensen hier.
En de omgeving was gigantisch! Bosrijke, heuvelachtige gebied met enorm grote amerikaanse huizen (hoe zouden die huizen er van binnen toch uit zien?).
Vervolgens weer terug gefietst naar Sausolito. Daar gingen we met de Ferry weer terug naar San Francisco. Fietsen weer ingeleverd en wat eten bij Fisherman's warf.
De beroemde clam chowder soep in een uigeholde bol van zuurdesembrood gegeten, Om nou te zeggen dat ik het lekker vond???
En vervolgens weer terug met de F-line weer terug naar het hotel.

Dag 4 gaan we heerlijk shoppen en door de stad slenteren dus daar valt weinig over te vertellen dus het volgende berichtje zal met de camper zijn!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan