Dag 5: Met de camper naar Yosemite

Door René en Nicole - 13-09-2010 02:21

Vandaag gaan we de camper halen, daarvoor moesten we eerst met de BART (metro) naar San Leandro (we raken zo handig in dat reizen :-).  Daar aangekomen moesten we nog een stukje lopen naar Monturis. Vervolgens even de weg gevraagd aan een meneer die daar liep. We raakte lopende voort aan de praat en deze man adviseerde ons toch we,l om een klein pistooltje mee te nemen. Take it from an old Hells angel. It’s for you own safety. Maar hij ging voor ons bidden dus dat maakte een hoop goed.

Vervolgens kwamen we rond kwart voor elf bij de camperdealer aan en daar begon het wachten… Maar rond half twee snel de koffers in de camper en daar gingen we dan! Op zoek naar de supermarkt. Daar hadden we een routebeschrijving van, en dat duurde 5 min toen waren we de weg al kwijt. Maar gelukkig hadden we van een lieve collega een tom tom geleend en daar maken we enorm gebruik van!

Dan ga je even snel boodschappen doen, haha. Je kijkt je ogen uit! Maar uiteindelijk kippenbouillon gekocht ipv kippensoep, ranzige thee en smoothie ipv sinaasappelsap dus het kon slechter ;-).

Na 2,5-3 uur rijden kwamen we rond kwart over vijf bij de camping aan. Een KOA camping Yosemite west voorbij Mariposa.  Vanuit deze camping gaat een shuttle bus die je voor $ 12,- pp heen en terug brengt naar Yosemite. 

Het was allemaal een beetje spannend maar achteraf ging het super en hadden we helemaal geen tegenslag gehad.  Dus eerst maar ff lekker een biertje en een wijntje doen en  genieten van de natuur en alle indrukken laten bezinken!


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan