Dag 7 Yosemite - Mammoth Lakes

Door René en Nicole - 13-09-2010 02:37

Zaterdag en zondag worden 2 camper dagen.  De eerste dag door Yosemite park gereden over  de tioga pass naar Mono lake. Dat Yosemite park is wel echt enorm mooi. Even geluncht aan een meertje met een enorm mooi uitzicht.
 



Ben benieuwd of de andere parken die we nog gaan bezoeken hier aan kunnen tippen. Mono lake is een enorm zout meer waar geen vis in kan zwemmen. De randen van meer zijn afgezet met witte zoutkappen. Even een paar fotootjes geschoten.  Vervolgens gingen we door naar Bodie.  Bodie was vroeger een van de grootste steden omdat hier veel goud werd gevonden. Er woonde ruim 10.000 man.  Nu zie je alleen nog de oude overgebleven houtte huisjes mijnen en hotels enz.


Opzich was het leuk om te zien maar de weg er naar toe en de weg er vandaan was 1 groot drama. Na een lange asfalt weg wordt het op eens een zandweg met allemaal kiezels. We waren nu al zover op weg dus omkeren was ook geen optie. Dus stapvoets gereden en een uur later kwamen we daar aan. Terugweg het zelfde verhaal. Dan te bedenken dat je helemaal niet met je camper op een onverharde weg mag rijden…. Maar ja. Dus achteraf leuk om te zien maar was allemaal niet de moeite waard.

Daarna doorgereden en opzoek naar een camping. Na lang rond touren vonden we rond zeven uur een camping . Volgende keer maar iets eerder gaan kijken voor een camping want als de schemering hier invalt is het binnen een half uur donker.   

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan