Dag 16: Grand Canyon

Door René en Nicole - 21-09-2010 03:52

Vannacht heerlijk geslapen in de natuur! ’s Avonds eerst nog ff 2 potjes gekeezt, nou dan weten jullie de uitslag wel hè. Het was in ieder geval 2-0. Die ochtend de wekker gezet rond half negen, ff btje bijkomen/uitslapen. Dus rond kwart voor negen eruit. Eitjes gekookt, voor het eerst lekker buiten de picknick tafel gedekt. Kijk op mn horloge Tien over acht!!!! O ja, de wekker moest ook nog een uurtje terug. VERGETEN! Maar we waren er dus lekker op tijd uit. Samen met de musjes en andere vogeltjes (we zijn niet zo in die soorten thuis) ontbeten. Trouwens ook in gezelschap van bzzzzende zwart gele killerbeezzzz. Dat maakte de sfeer een beetje minder. Maar goed, die hielden al dat lekkers weer snel voor gezien, tot grote opluchting van René.


(Nee, René heeft het niet koud... gezelschap van 3 bijen)

Daarna naar de receptie, want we wilde nog wel ff bijboeken. Dat kon wel maar we moesten de camper verplaatsen. Dat is natuurlijk zo gedaan inmiddels, we raken er aardig handig in, op het spiegeltje na dan .

Dus een kwartiertje later richting De Grand Canyon. Even uitgevogeld wat we gingen doen. Er rijden 3 busroutes. We wilde een stuk van de rode route lopen. Vervolgens komen we in de bus erachter dat zie daar de wegen aan het asfalteren zijn en dat het gedeelte dus vandaag is afgesloten.  

Vervolgens dus maar naar een ander gedeelte van de Grand Canyon gereden om daar een stukje te wandelen. Enorme uitzichten natuurlijk! En super steile afgronden, dus René mocht niet te dichtbij. (je ziet ze overigens gewoon op de rand zitten voor een foto hè, idioten!) 

Verder hebbe we genoten van de natuur en de bossen, afgronden, uitzichten…… maar we moeten eerlijkheidshalve bekennen dat we het een beetje vonden tegenvallen….. We hebben natuurlijk al zoveel moois gezien…. Daar kon dit niet aan tippen, wij vonden elk uitzicht toch wel een beetje het zelfde. Misschien raken we een beetje verzadigd, wat erg hè.

Dus ’s middags ff lekker rustig aan gedaan bij de camper. Bianca uiteindelijk in slaap gevallen en René op zn DS gespeeld. We hadden vlees eruit gehaald om ff lekker te bbq-en echter is het weer een beetje omgeslagen en waait het behoorlijk. Dus dat wordt het niet…. Morgen gaan we een heel stuk richting Los Angeles. Dan hebben we daar nog een aantal dagen om daar de boel onveilig te maken. Naar verwachting komen we daar woensdagmiddag aan. Shoppen, rondkijken, beverly Hills,Hollywood, Walk of Fame, venice Beach enz enz. Dus nog genoeg om naar uit te kijken… Al begint het einde toch langzaam te naderen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan