Dag 17: Grand Canyon - Los Angeles

Door René en Nicole - 22-09-2010 05:01

Gisteravond bij tijds erin gegaan want er stond een hele rit voor de boeg. Wat we nog waren vergeten te vertellen is dat we versteld stonden van het licht van de maan!!! Die geeft veel meer licht dan bij ons… je kon gewoon op je klokje kijken hoe laat het was. We hadden het er nog even over en toen zagen we beiden een vallende ster. Is dat niet romantisch? Gelijk een wens gedaan natuurlijk!

Nou  goed…. Vroeg er in, vroeg eruit! Dus daar stonden we dan half zeven… bij de douches! Gaan ze pas om zeven uur open . Daarna vervolgens doorgereden naar het restaurant om wat te eten en de laatste mail te checken.

Er zijn 2 gangbare routes naar Los Angeles. 1 mooie route met als tussen stop Joshua Tree national park  en de volgende dag door naar LA of in 1 dag over Highway 8 uur lang saai tuffen.  We besloten voor de laatste te gaan zodat we er maar waren, konden we gelijk even naar de camperdealer voor die spiegel.

En of het een saaie route was…. Na 4-5 uur even wat gegeten bij Carl’s JR. Dat is een van die fast-food ketens. Maar wel onze favoriet! Daar ook getankt. Bij dat tank station was ook een soort bandenservice. René ging tanken en daar kwam iemand vertellen dat onze band niet goed was. Hij dacht het te zien dat we aan kwamen rijden. (Bianca voelde het al aankomen, zag al die banden liggen, 4 mannen op een rij te nietsen.) Maar als service wilde hij wel ff het reservewiel er onderzetten dan kon ie gelijk even naar die ander kijken. We moesten tenslotte nog door de dessert naar LA.  Wij wilde het wel gokken om gewoon door te rijden…. maar je blijft er wel aan denken.

Na 5-6 uur rijden hield René het voor gezien en Bianca nam het stuur over waarna René heerlijk in slaap viel. Vervolgens maakte Bianca hem wakker om te ruilen want in LA met die grote camper dat was wel een beetje te veel  van het goede. Maar voor we het door hadden reden we dus midden in de stad en 6 baans Highway zoefden om ons heen. Dus met zweet op dr rug en natte handjes dan toch maar doorrijden.  Maar met de Tom Tom en René ernaast, kwamen we toch bij de Camperdealer aan. Vol trots heeft Bianca daar vervolgens camper op het parkeerterrein geparkeerd.  Maar vervolgens bleek dat de monteurs al weg waren maar dat het glas van de spiegel zo vervangen kon worden, half uurtje. Dus morgenochtend maar weer even terug.

Daarna doorgereden naar de dichtst bijzijnde camping Anaheim Resort RV Park. Voor $ 57,50 voor een camping (welliswaar met zwembad) met als achtergrond geluid de Highway. Beetje jammer als je het mij vraagt. Maar morgen gaan we dus eerst weer even terug naar de camperdealer en dan door naar Hollywood en Beverly hills. Dat is hier zo’n 40 min rijden vandaan. Dan zoeken we daar wel weer naar een camping, om vervolgens donderdag naar Universal Studio’s te gaan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan