New York (dag 1)

Door chris en petra en stijn - 08-09-2010 02:34 Na een heerlijk nachtje te hebben geslapen op de grond en Petra in het Kingsize bed (voor dwergen) en Stijn in een babybed (hij is een keer groter dan het bed zelf) konden we New York verkennen. Na eerst een stevige sloot koffie naar binnen te hebben gegooid zijn we op pad gegaan.
Middels een deal bij Citytours konden we op en af stappen op een bus. Erg leuk en makkelijk.

Eerst zijn we begonnen met de klim van 86 verdiepingen van de Empire Statebuilding. Erg hoog en heel mooi. Gelukkig waren we redelijk op tijd, gezien de dranghekken kunnen er heel veel mensen in de rij staan. Omdat we met een wandelwagen op pad waren mochten we terug via de VIP in- en uitgang. leuk, want daar hingen leuke foto's van beroemd heden die daar ook waren geweest. Willem-Alexander  en Maxima bijvoorbeeld.

Na de Empire Statebuilding zijn we op de bus gestapt en hebben we ons laten meevoeren naar het financiële hart. Van daaruit konden we "Ground Zero" bekijken. Moet zeggen dat ondanks dat dit al weer 9 jaar geleden is best indrukwekkend was. Wat een slagveld moet dat zijn geweest zeg.
Ook konden we van daaruit het vrijheidsbeeld zien staan. Daar gaan we de volgende dag trouwens heen. Nadat Stijn in het park even lekker een verkoelden douche heeft genomen in een waterval werd het tijd om ons terug te trekken voor een warme maaltijd en onze bed. Tijd gaat snel en al weer een dag vorbij.

Nog veel te doen in new York.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie