Camper dag 1 (Yosemite)

Door chris en petra en stijn - 14-09-2010 01:23 Nadat we de camper hebben opgehaald hebben we eerst even wat boodschappen gedaan. Vervolgens zijn we maar gaan rijden richting Yosemite National Park. Na een dikke 3 uur te hebben gereden vond ik het welletjes, ik was moet en wilde naar bed (Stijn slipe iniddels al).

Gelukkig vonden we een RV Camping (waar weet ik niet meer). Slapen en dan de volgende verder naar Yosemite. Zo gezegd zo gedaan. Best wel lekker geslapen, alleen was de nacht best wel koud, en ja, dan heb je verwarming en gebruik je hem niet. Dom he?

De volgende ochtend rustig ontbeten en toen verder gereden naar Yosemite. Wat een mooie route en uitzichten zeg. In het park zelf hebben we een beetje lopen klooien, we wisten niet zo goed wat te doen. Uiteindelijk besloten we om terug te rijden en naar een RV camping te zoeken. Dit is gelukt en konden we even bijkomen van de afgelopen drukke dagen. Eerste dag dus niet zoveel gezien, maar dat zouden we de volgende dag wel goedmaken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan