Camper dag 6 (Zion)

Door chris en petra en stijn - 17-09-2010 06:46 Petra heeft de afgelopen nacht eindelijk een beetje lekker geslapen, Stijn natuurlijk ook, ik deze keer minder. Eigen schuld dikke buld.
Petra en Stijn lagen er op tijd in, ik was klaarwakker, en had wel energie om Las vegas even in te gaan. Zo gezegd zo gedaan, helemaal alleen deze grote nepstad ingetrokken. En wat is het een mooie nepstad zeg. Ik heb onder andere New York gezien, Venetië, Rome en ga zo maar door.
Heb best wel mooie foto's kunnen maken van deze lichtstad.

De ochtend bestond uit inpakken en wegwezen, maar voordat het zover was wilde ik toch even met de camper de "Strip" op rijden. Petra en Stijn moesten dit natuurlijk toch even beter zien dan het stukje wat ze al hadden gezien. Na de Strip heen en weer gereden te zijn werd de camper vervolgens weer geparkeerd bij Circus Circus, namen we een taxi en lieten ons naar het einde van de "Strip" brengen. Vervolgens de gehele strip terug gelopen, en wat was het weer mooi.

Hield wel in dat we laat vertrokken naar Zion, maar ach, de camping was al gereserveerd, dus geen probleem. We kwamen tegen 20:00 uur aan, eten en naar bed.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan