Camper dag 8 (Zion naar Bryce)

Door chris en petra en stijn - 17-09-2010 06:56 Zo gezegd zo edaan, en nog gelukt ook. Op tijd vertrokken en naar het Visitorscenter gegaan van nationaal park Zion. daar de shuttelbus gepakt die ons vervolgens na 45 minuten afzette aan het einde van de Canyon. Daar hebben we heerlijk gewandeld.
Vervolgens weer dezelfde weg terug genomen en halverwege uitgestapt bij de Lodge. Daar een heerlijk boterham genuttigd om vervolgens de camper op te zoek om naar Bryce te gaan.

We hebben de route gereden die onze "Truus" aangaf, en wat ook nog eens overeenkwam met de route die John ons had aangeraden. En werkelijk waar, het was een hele mooie route. Dwars door nationaal park Zion heen met zijn geweldige uitzichten (wel werd er aan de weg gewerkt, maar dat maakte het juist weer mooier). Ook het binnenrijden van Nationaal park Bryce canyon was mooi met zijn rode rotsen.

Zit nu in de wasserette de kleren te wassen en dit te typen. Zo even de was opvouwen en dan naar bed, want morgen willlen we op tijd de canyon in om daarna door te rijden naar Arches. Ja, klopt, we slaan Capital Reef over.

laterrrrrrrr
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan