reis NY naar Cape Cod

Door Andre, Nicole, Berry & Danielle - A long time ago Zo, he, he! Eindelijk weer (zeer gebrekkige) internetverbinding. Ik zag dat er een dubbele titel in ons reisverslag zat en heb er maar eentje verwijderd.... uiteraard de verkeerde! Nu is het grootste gedeelte van de schitterende dag van New York dus verdwenen volgens mij.... Shit happens! Hopelijk hadden jullie het ondertussen wel al gelezen! Excuus!
Met name het plaatsen van foto's neemt ontzettend veel tijd in beslag, dus vandaag maar even geen foto's! De verbinding vliegt er constant uit, en ik ben al aardig moe....
Nu even een inhaalslag van de afgelopen twee dagen dus!

Op de dag van ons vertrek van NY naar Cape Cod hadden we een taxi geregeld om ons naar Newark (ander vliegveld in NY) te brengen om onze huurauto op te halen. Berry had met de bellboy van ons hotel geregeld dat het voor een vast bedrag kon en had ook gevraagd om te zorgen voor een ruime taxi, want wij met ons viertjes en onze vier koffers, dat is nogal wat om te vervoeren...

Je raadt nooit wat er aan kwam rijden op de afgesproken tijd: een dikke vette limo!!!

Wij lagen echt helemaal in een deuk en vonden het helemaal geweldig. Onze chauffeur zal wel gedacht hebben: "echt weer van die blije Europeanen die nog nooit een limousine gezien hebben.." We hebben onze ogen uitgekeken in dat ding. De koelkast was wel niet gevuld, maar het het was echt super gaaf! Ook voor de afgesproken prijs, want dat schoot wel even door ons hoofd: als dat maar goed gaat..

Aangekomen bij  National (huurautobedrjf) hadden we toch al besloten dat als er een mogelijkheid bestond, dat we het liefst wilden upgraden naar een Fullsize SUV (jawel, zo'n aso-bak!) en gelukkig kon dit nog. Met name Berry was helemaal in zijn nopjes maar we flipten allemaal toen we zagen wat voor een auto we hadden: Een vette Suburban, en dan ook nog in het zwart, wow!
Als echte zuunige Nederlanders vonden we het niet nodig om een Tom Tom te huren, want we zouden het wel redden met een kaart! Wel hebben we een kastje gehuurd die je achter het raam kan plakken zodat je op de vele tolwegen gewoon door kan rijden bij de z.g. EZ pass. Je creditcard wordt dan achteraf belast met het totaal aan tol van de hele vakantie.
De reis ging hartstikke goed en het rijdt echt super relaxed met zo'n bakbeest. Wel hebben we er toch nog al met al zo'n 6 uur over gedaan om in Brewster op Cape Cod aangekomen.
Dat was zo'n contrast met NY, maar wat een geweldig eiland! Echt van die typische Amerikaanse houten huizen met veranda's met schommelstoelen erop, grasvelden ervoor, je kent het wel.
Aangekomen bij ons hotel in Cape Cod waren we weer helemaal aan het 'wowen'.

Tjemig de pemig wat een chique toestand, maar wat een gaaf uitzicht! Het heet niet voor niets Ocean Edge Resort, en dat doet zijn naam ook echt eer aan. Jammer dat we zelf een stuk verder op het complex lagen, maar ja, je kunt niet alles hebben! We hadden daar twee appartementen naast elkaar, met een tussendeur. De appartementen waren echt helemaal super! Keuken, wasmachine, droger, aparte zit- en slaapkamer, hier kon je dus echt wel een paar weken doorbrengen als het nodig was! We waren zo blij dat we even een dansje op het bed hebben gemaakt:

We hebben daar niet in het restaurant gegeten, maar heerlijk in de gezelligere pub, die erbij hoorde. Fish and chips en pizza en een biertje of prosecco (wat een combinatie he?).
Daan en ik (Nicole) hebben ook nog een heerlijke Sex on the Beach gehad! Nee, jullie fantasie slaat weer op hol... het was gewoon een heerlijke cocktail! Het was er super gezellig en hebben met verschillende mensen gezellig een praatje gemaakt. We hoorden van een ouder echtpaar, die ons reisschema zag, dat we een schitterende reis hadden uitgezocht, en tot dusver klopt het helemaal!
Na toch weer een vermoeiende dag lagen we toch maar weer op tijd in ons mandje, want we zijn tenslotte toch geen 18 meer....
Tot gauw!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!