1e dag Boston

Door Andre, Nicole, Berry & Danielle - A long time ago

Vrijdag de 17e liep de wekker weer vroeg af! Na wederom een heerlijk ontbijtje hebben we de Ocean Edge Resort achter ons gelaten en gingen we op weg naar Boston. Omdat Nicole wakker werd met een driedubbele koortslip,  werd dat even stoppen bij de lokale drugstore om de beroemde carmex te halen!
Bij een supergrote supermarkt (hoe kan het ook anders in de USA) hebben we wat lekkers voor onderweg gekocht en bij de boekhandel ernaast een fijne gedetailleerde kaart van New England.
Helaas was het die dag pokkeweer en moesten de ruitewissers aan. Daan zat die dag voor het eerst achter het stuur van die aso-bak. Na een klein uurtje naar die ruitewissers kijiken was ze het al weer zat en gaf het stuur alweer over aan Berry.
Gelukkig had Ber die morgen bij ons hotel een uitdraai gemaakt van de routebeschrijving naar ons hotel (wij, zuunige Nederlanders zonder Tom Tom) want anders was het vinden van ons hotel toch redelijk moeilijk geweest.
Ons hotel, de Marriot Copley place was een supergroot hotel, waarin ook een mall gevestigd is. Roltrappen en 12 liften kunnen ons naar boven brengen. Onze auto hebben we (weer onze zuunige instelling) in een public parking geplaatst, want dat scheelde toch weer 9 dollar per dag! Gie, gie. Kunnen we toch weer 1 biertje voor pakken....
Nadat we de koffers op de kamer op de 19e verdieping hadden neergezet, hebben we de plattegrond erbij gepakt en als eerste stop op de route zijn we naar het originele CHEERS cafe gegaan! 

Hier hebben we de z.g. bucket of beer besteld: een zinken emmer met drie biertjes en een twisted ice-tea voor Daan. (Daan had al zo veel bier op, gie, gie). Deze twisted ice-tea bleek echter 5% alcohol te bevatten!!! Ach ja, was niet zo erg.... Ook hier hebben we een lekkere schaal met nacho's besteld om de eerste honger te stillen.
Daarna zijn we naar het Boston Common (een park) gegaan waar ontzettend veel eekhoorntjes losliepen, die zo tam waren, dat ze uit je hand kwamen eten! Uiteraard hebben we hier weer de nodige foto's van gemaakt, maar daar zullen we jullie nu niet mee vermoeien.
Ons doel na het park was om naar de leuke Italiaanse wijk te gaan, waar heel veel restaurantjes zitten en winkeltjes. Uiteraard, wij als Italie-liefhebbers, hadden wel zin in een bord met lekkere pasta!
Via de haven kwamen we uiteindelijk aan in North End (zo heet de Italiaanse wijk) waar we bij Florentina echt super lekker hebben gegeten! Dat onze ober een Griek was en dat we in de kelder werden gestopt bij drie moslima's, mocht de pret niet drukken! Bij het afrekenen was de pret wel even minder: normaal is het gebruikelijk om ca 10 a 15 % fooi te geven. Bij dit restaurant hadden ze alvast 20% bij de rekening opgeteld! Sjammer, maar ze hebben dan ook werkelijk waar niet eens een afrondings dollartje van ons erbij gekregen. Grrrrrr. Omdat we toch in de Italiaanse wijk waren, kon een Italiaans ijsje uiteraard niet uitblijven. Mmmmm.
Op weg naar huis zijn we gestopt bij Mc Cormicks, bij een gezellig uitgaanspleintje. Aangezien we ook eens iets anders als een biertje wilden proberen, hebben ook de mannen zich laten verleiden tot een cocktail. Zij hadden een Gentlemen's Manhattan en wij een heerlijke Mojito! Heerlijk, heerlijk, heerlijk!

Hierna hebben we de taxi naar ons hotel genomen, want we hadden de puf niet meer om het stuk nog te gaan lopen.
Nadat de kinderen naar bed zijn gegaan (Ber en Daan, gie, gie, gie) zijn Andre en Nicole toch nog even in de sportsbar gedoken om een afzakkertje te nemen in het geheim....Gie, gie. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!