San Diego

Door Henk en Alette - 07-09-2010 06:13
Vandaag weer gezellig een stuk gereden. Maar zelfs met een navigatie is dat soms lastig; keep right, turn left and after 8.2 miles turn left and then exit right....en dat zegt ze dan op het allerlaatste moment..met als gevolg dat we verkeerd gaan en  mensen daarom naar ons toeteren en vingers naar ons opsteken... Het maakt ons niet uit...we rijden gezellig verder...we rijden gewoon wat mile-tjes om...

Vandaag zijn we naar San Diego gereden. Ook  een wereldstad. Met de boot zijn we naar een eilandje gevaren. Daardoor konden we de skyline van San Diego goed zien. Megawolkenkrabbersstonden er. Prachtig om te zien.
Er was ook een soort van Sail. Prachtige zeilschepen lagen er. Ook hier was was veel animo om de schepen te bekijken...alleen niet door ons..onze aandacht ging uit naar een heel ander schip.

In de haven lag een vliegdekschip, USS Midway genaamd en stamt uit ong. 1947.
Dit fungeert nu als museum. Hij heeft in vele oorlogen dienst gedaan en is nu afgeschreven. Er werkten destijds wel 4200 mensen op. Gewoon een dorpje op zich!
We zagen wel 10 vlieguigen op het schip staan. Echt heel in drukwekkend en we hadden het graag van binnen willen bekijken maar we waren net 10 minuten te laat. Echt heel jammer! Henk heeft er veel foto's van gemaakt.

Daarna naar Old Town gereden.Ook weer met die navigatie en ook weer niet in een keer gereden...Een heel toeristisch gebeuren met allemaal souvenierwinkeltjes...

We hebben daar lekker gegeten; haha een hamburger met patat.....en een wijntje....
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie