Palm Springs

Door Henk en Alette - A long time ago

Vandaag was weer een fantastische dag. Vanmorgen vroeg toch nog even naar het vliegdekschip gevlogen. (leuke woordspeling). We hebben het hele schip gezien van beneden tot boven in de brug.
Ook een rondleiding van een ex-piloot gehad die in een vliegtuig vanaf dat schip had gevlogen. Onwijs interessant en heel bijzonder. Tientallen foto's hebben we geschoten...Als je ziet en hoort hoe dat op zo'n schip is gegaan....indrukwekkend!

Ook nog even nog even naar een shopping-mall gereden. Gelukkig stopten we op tijd anders hadden we in Mexico gezeten. De grens met Mexico was vlak bij en ja dan met die navigatie....weet je het maar nooit.
Maar echt cheap was het daar nou ook weer niet. Wel een leuk shirtje en een paar schoenen gescoord.....Vervolgens zijn we naar Palm Springs gereden. Tijdens die trip was het genieten. Van ongeveer 19 graden gingen we naar 32 graden en dat binnen drie uur rijden! We reden over de bergen naar een woestijn-achtig landschap. Een prachtige rit. We zagen onderweg nog honderden windmolens, haha net als in noord-holland..alleen nog veel meer! Henk wilde dat wel vastleggen op de foto en dat is hem duur komen te staan. Hij lag zijn zonnebril op het dak van de auto, vergat hem vervolgens en vond hem later, haha, in stukken terug...

Daarna hebben we heerlijk, en gezond gegeten in het stadje Palm Springs op het terras van een Italiaans restaurant met kerstboomverlichting! Ook heel apart bij 32 graden!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!